Motivele pentru care Alexandra Stan și Emanuel Necatu au ajuns la divorț. ”Ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla”

16.11.2021, 13:07
Motivele pentru care Alexandra Stan și Emanuel Necatu au ajuns la divorț.  ”Ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla”
Motivele pentru care Alexandra Stan și Emanuel Necatu au ajuns la divorț. ”Ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla”

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a vorbit despre fostul ei partener de viață, Emanuel Necatu. Artistra a explicat care au fost motivele pentru care a ajuns să se despartă de soț la cinci luni de la nuntă. ”Ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla”, a declarat Alexandra Stan la emisiunea moderată de Teo Trandafir la Kanal D.

Cântăreața Alexandra Stan a decis în urmă cu câteva luni să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. După nunta din luna aprilie a acestui an au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, astfel că cei doi au ajuns la despărțire.

Alexandra Stan a fost invitată la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, unde a făcut declarații despre motivele care au dus la separarea de soțul ei, Emanuel Necatu. “Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine”, a declarat Alexandra Stan despre nunta sa, potrivit click.ro.

Motivele pentru care Alexandra Stan și Emanuel Necatu au ajuns la divorț. ”Știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții”

“Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la Survivor și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a explicat Alexandra Stan.

“Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a completat artista.

 

citește și...