Monica Tatoiu: ”Virginitatea e o tâmpenie”. Ce sfaturi i-a dat fiului său legat de femei

11.10.2021, 13:25
Monica Tatoiu: ”Virginitatea e o tâmpenie”. Ce sfaturi i-a dat fiului său legat de femei
Monica Tatoiu: ”Virginitatea e o tâmpenie”. Ce sfaturi i-a dat fiului său legat de femei

Monica Tatoiu a făcut declarații neașteptate la o emisiune de televiziune. Monica Tatoiu a recunoscut că și-a pierdut virginitatea doar ca să le facă în ciudă părinților săi.  ”Virginitatea e o tâmpenie”, a afirmat femeia de afaceri, în vârstă de 65 de ani. De asemenea, Monica Tatoiu a explicat și ce sfaturi i-a dat fiului său, Victor,  legat de femei.

Prezentă la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai, de la postul de televiziune Kanal D, Monica Tatoiu a făcut mărturisit despre viața sa amoroasă. Aceasta a recunoscut că și-a pierdut virginitatea doar ca să le facă în ciudă părinților săi.  „Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit wowbiz.ro.

„Așa l-am învățat și pe fiu-miu – „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele”, a mai spus aceasta. Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor.

Monica Tatoiu: „I-am spus și lui fiu-miu: „Nu vezi niciun ban de la mine, dacă te căsătorești cu cineva care să …””

Monica Tatoiu a afirmat că l-a sfătuit pe fiul său,m Victor, asă își găsească o parteneră care să aibă acelașți nivel financiar ca și el. „I-am spus și lui fiu-miu „nu vezi niciun ban de la mine, dacă te căsătorești cu cineva care să …”, pentru că mereu îți pui întrebarea „stă cu mine pentru că mă iubește sau pentru că îi ofer siguranță financiară?” Nu. Am trecut prin asta. Bărbatul meu nu a fost bogat, dar știe cum să facă bani. Eu nici nu știu ce conturi am, asta înseamnă și încredere, el știe să-i înmulțească. Eu n-am răbdare. Eu știu să fac, nu să investesc. Asta înseamnă perechea”, a declarat Monica Tatoou, conform sursei mai sus-menționate.

„Să fie egalul meu. Ce, să-mi iau unul mai sărac? Mie nu-mi plac amestecurile. M-am căsătorit pentru buletin de București cu un bărbat sub nivelul meu financiar și nu a fost bine. Un an a durat. Bărbatul când e sărac se macină, am văzut foarte multe cazuri. Nu. Trebuie să fie măcar la același nivel. Nici ea să fie săracă și să intre în patul lui numai pentru bani, nici el să fie sub”, a completat aceasta.

citește și...