Monica Tatoiu, declarații despre căsnicia sa. ”Fără prietenie, nu durează”

03.01.2021, 16:35
Monica Tatoiu, declarații despre căsnicia sa. ”Fără prietenie, nu durează”
Monica Tatoiu, declarații despre căsnicia sa. ””Fără prietenie, nu durează”

Monica Tatoiu a vorbit despre partenerul ei de viață și căsnicia lor într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare.

Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Zilele acestea, pe contul ei de socializare, femeia de afaceri a postat o fotografie în care apare alături de partenerul ei de viață. Monica Tatoiu a însoțit imaginea cu un mesaj în care vorbește despre căsnicia sa.

”Au trecut 9 ani de la poza. Sunt 38 de ani de cand pe partie la Bradu am intalnit un prieten pentru o viata. Pentru ca fara prietenie o casnicie nu dureaza.Cu un camarad alaturi lupti in transee, cladesti adaposturi, spate in spate te feresti de atacuri, plangi pe umarul lui atunci cand esti daramat de suparari. O casnicie este ca o scufundare in adancuri. Nu este legal sa o faci fara un partener. Care iti da aer atunci cand s-a terminat butelia. Trebuie sa te bazezi pe el si el pe tine Chiar daca cateodata fuge dupa o broasca testoasa si tu dupa un peste colorat. Important este sa iti gasesti coechipierul care intelege importanta sigurantei in echipa. Pana il gasesti mai ramai fara aer.La tinerete se poate.Va urez tinerilor mei prieteni succes la gasit coechipierul la scufundari in viata”, a scris Monica Tatoiu în mediul online.

Ce pensie are Monica Tatoiu

La o emisiune de televiziune, Monica Tatoiu explica ce pensie are. „Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Pe vrea când era director al unei renumite companii de produse cosmetice, femeia de afaceri ajunsese să aibă un salariu colosal.

„Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, spunea ea.

Ce superstiții legate de bani are Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a vorbit despre superstițiile de care a ținut cont pentru a avea noroc și spor la bani.

Aceasta a mărturisit că nu face niciodată plăți în zilele de luni și nici în prima zi a unei luni.

”Întotdeauna când am obținut ceva ușor, inclusiv niște bani găsiți pe stradă, pe care nu i-am dus la biserică, am pierdut de două-trei ori suma respectivă. Întotdeauna lucrurile pe care le-am obținut ușor, le-am pierdut repede. Deci asta am învățat. De exemplu avem o superstiție, dacă e luni și dacă e prima zi a lunii, nu facem plăți. Deci facturile nu le plătim în prima zi a lunii”, dezvăluia ea.

citește și...