Ce meserie are fiul Monicăi Tatoiu! Tânărul s-a născut cu o problemă gravă de sănătate

08.09.2020, 11:23
Ce meserie are fiul Monicăi Tatoiu! Tânărul s-a născut cu o problemă gravă de sănătate
Ce meserie are fiul Monicăi Tatoiu! Tânărul s-a născut cu o problemă gravă de sănătate

Deși apare tot timpul la televizor comentând diverse subiecte din viața politică, economică, etc, Monica Tatoiu a reușit cu brio să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Pentru cei care nu știu, femeia de afaceri este căsătorită cu Victor Tatoiu de mai bine de 34 de ani și au împreună un băiat, pe nume Victor.

‘El e constănțean, crescut la gura portului. Când el vorbeste ar trebui să fie doar bip-uri. Jumătate din ce zice el ar fi doar bip-uri, ca așa era în port. El întotdeauna îmi zice: „Dar pe mine de ce nu mă întreabă nimeni nimic?”. Păi dacă tu vorbești, totul este doar bip, bip, dacă emisiunea se dă înainte de miezul nopții. 

Victor m-a ponderat, însă. El e inginer de calculatoare. Noi ne-am completat. Așa am reușit să construim împreuna o familie din care poate să trăiască încă două generații din ce am strâns noi’, a mai spus Monica Tatoiu pentru emisiunea Agro TV.

A avut probleme de sănătate

Cât despre fiul său, Victor, Monica Tatoiu a făcut recent dezvăluiri. Aceasta a povestit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat tânărul la naștere.

’29 martie 1994, era într-o marți, la ora 09:00, în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-a născut cu un plămân nefuncțional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după. Am vrut să mor și apoi m-am rugat.

Și am promis să fiu cuminte cum mama m-a învățat și nu am ascultat-o. Și s-a făcut bine. Și este master diver. E adult acum. Cu carte de muncă. Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este, tot pui rămâne.L-am învățat tot ce m-au învățat ai mei părinți. E mai înțelept decât mine’, a mărturisit Monica Tatoiu, potrivit Libertatea.

Băiatul lucrează în străinătate

În prezent, singurul băiat al femeii de afaceri are un loc de muncă în străinătate. Victor are acum 25 de ani și este master diver.

‘Fiul meu a studiat 13 ani la Școala Americană care nu e acreditată. Mi-a zis că am făcut cea mai mare greșeală că l-am trimis acolo. Toți elevii care au venit în clasa a noua le-au luat-o înainte. Nu faceți ca mine. L-am trimis acolo de la grădiniță. Dacă mi-l dădeau afară, că mi-am băgat nasul unde nu îmi fierbe oala, niște chestii cu finanțări, putea să rămână pe dinafară, iar asta însemna că trebuia să reînceapă totul de la clasa întâi.

Am aflat că școala nu avea acreditare. Aceasta este greșeala părinților care nu se informează despre statutul școlilor private. Costă 18.000 de euro, dar la mine a fost parte din contract și plătea compania’, a mai spus Monica Tatoiu.

citește și...