Monica Roșu a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița ei. Ce nume va purta micuța

16.02.2021, 13:56
Monica Roșu a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița ei. Ce nume va purta micuța
Monica Roșu a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița ei. Ce nume va purta micuța

Monica Roșu a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița ei nou-născută.

Fosta gimnastă Monica Roșu a devenit mămică pentru prima oară în data de 8 februarie 2021, când a adus pe lume o fetiță. ”Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie! ❤️❤️❤️”, a anunțat atunci Monica Roșu în mediul online, acolo unde a dat publicității și o fotografie în care apare alături de bebelușul ei.

Monica Roșu și iubitul ei, Vlad, au ales nume pentru fetița lor.

Monica Roșu a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița ei. ”Este un nume de origine arabă”

Monica Roșu aa dezvăluit că fetița ei poartă un nume de origine arabă, Alia, care are mai multe semnificații.

„Toată lumea mă întreabă ce nume am ales, încă nu l-am spus. După lungi dezbateri și căutări am ales, cred eu, potrivit. Bebelina noastră se numește Alia Maria. Înseamnă foarte multe: nobil, sublim, gingaș și frumos. Este un nume de origine arabă, dar este fix pe suflețelul ei”, a declarat fosta campioană la gimnastică artistică, citată de spynews.ro.

Monica Roșu a fost întrebată și despre o a doua sarcină. „Să nu ne grăbim totuși, abia am născut. Este prea devreme, dar să ne bucurăm de ea, să fim bine. Avem atât de multe lucruri de cunoscut și experimentat”, a răspuns fosta sportivă de performanță.

Cine este Monica Roșu

Monica Roșu este o fostă gimnastă de performanță. Sportiva este ublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004, de la Atena.

Monica Roșu a început să practice gimnastica artistică  la vârsta de patru ani și s-a antrenat în primii ani la CSS Bacău.

În anul 2005, Monica Roșu, care a participat la numeroase concursuri internaționale, s-a retras din activitatea competițională, în urma unei accidentări pe care a suferit-o.

 

citește și...