Monica Roșu este însărcinată. Fosta gimnastă a dat vestea la TV

23.09.2020, 13:52
Monica Roșu este însărcinată. Fosta gimnastă a dat vestea la TV
Monica Roșu este însărcinată. Fosta gimnastă a dat vestea la TV

Fosta campioană la gimnastică artistică Monica Roșu este însărcinată cu primul ei copil. Sportiva a dat vestea cea mare la o emisiune de televiziune.

Bucurie mare pentru campioana la gimnastică artistică Monica Roșu. Aceasta este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima oară. Vestea a fost dată la Monica Roșu la TV.

Invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Monica Roșu a povestit cum l-a anunțat pe iubitul ei, Vlad, că este însărcinată.

„Undeva în mai s-a întâmplat fericitul eveniment. Ne întorsesem de la mare. Fusesem câteva zile la mare în iunie. Aveam așa niște senzații destul de ciudate. Ba eram happy, ba mă durea burtica. Am avut un moment de febră. Am zis că ceva nu este în regulă.

Eu nu făceam febră. Durerile de burtă și de spate existau, dar în rest nimic. Am ajuns acasă. Mi-aduc aminte că eram la spălătorie. Mă oprisem să spăl mașina, și am zis să intru într-o farmacie de lângă să iau un test. Când am ajuns acasă, Vlad m-a văzut cu testul. Nu mai puteam să-i spun că e doar așa, să-l am în baie.

L-am făcut. Am văzut cele două liniuțe. Au apărut aproape instant. Nu mai scoteam niciun sunet și m-a întrebat ce s-a întâmplat. M-am dus cu testul în living. Amândoi ne-am înroșit. Așa am aflat. Nu am putut să pregătesc nimic”, a explicat Monica Roșu, potrivit revistei Viva.

Monica Roșu nu știe dacă va naște natural sau prin cezariană

Monica Roșu a mărturisit că ia în calcul atât varianta de a naște natural, cât și prin cezartiană, însă a mărturisit că va ține cont de recomandările medicului.

„O să nasc așa cum îmi va recomanda medicul. Nu exclud nici varianta de a naște natural, dar nici varianta de a naște prin cezariană. Probabil că vom vedea cum va decurge sarcina. Mai așteptăm. Momentan nu sunt 100% hotărâtă. Aș înclina către cezariană, dar dacă totul este bine, luăm în calcul și varianta de a naște natural”, a mai spus fosta gimnastă de performanță.

citește și...