Răspunsul dat de Adrian Năstase când a fost întrebat ce dar a oferit la nunta Nadiei Comăneci. Cine ar fi trebuit să o cunune pe celebra gimnastă

07.01.2021, 13:14
Răspunsul dat de Adrian Năstase când a fost întrebat ce dar a oferit la nunta Nadiei Comăneci. Cine ar fi trebuit să o cunune pe celebra gimnastă
Răspunsul dat de Adrian Năstase când a fost întrebat ce dar a dat la nunta Nadiei Comăneci. Cine ar fi trebuit să o cunune pe celebra gimnastă

Adrian Năstase a făcut dezvăluiri despre nunta marii gimnaste Nadia Comăneci, la care a fost naș împreună cu soția sa, Dana.

La postul de televiziune Kanal D, fostul premier al României, Adrian Năstase, a fost întrebat despre nunta Nadiei Comăneci, cea mai titrată gimnastă din lume, supranumită ”zeița de la Montreal”.

Nadia Comăneci a avut parte de o nuntă cu mare fast cu Bart Conner. Evenimentul a avut loc în anul 1996, la Palatul Sangov, în prezența a 700 de invitați. Nașii de cununie ai cuplului Nadia Comăneci-Bart Conner au fost Adrian Năstase și soția sa, Dana.


Adrian Năstase, detalii despre nunta Nadiei Comăneci cu Bart Conner

Adrian Năstase a fost întrebat ce dar de nuntă a oferit în calitate de naș. De asemenea, fostul premier al României a mai dezvăluit că Nadia Comăneci l-ar fi vrut ca naș de cununie pe nimeni altul decât Ion Iliescu, fostul președinte al României, însă acesta nu și-a dorit acest lucru.

„Nu îmi aduc aminte ce dar am dat, dar poate că soția mea mai știe. Cred că Nadia ar fi vrut ca Ion Iliescu să fie naș. Noi am fost un fel de de second-best. Ion Iliescu nu a vrut lucrul acesta (n.r. – să fie naș). Nadia a vrut să facă o reconciliere cu lumea politică după fuga ei. Era un moment în care marcam și o bucurie a românilor. Cred că în multe situații numărul invitațiilor a depășit 300-500. Poate că 700 la nunta Nadiei nu erau foarte mulți”, a declarat fostul premier al României, Adrian Năstase, potrivit as.ro.

“A fost un moment foarte emoţionant! Când m-am căsătorit în Bucureşti erau 10.000 de oameni pe străzi! Lumea nu s-a dus la muncă în acea zi! A fost impresionant să văd cât de mult ţineau la mine!”, spunea Nadia Comăneci despre nunta sa într-un interviu pentru Adevărul.

citește și...