Monica Roșu a născut. Prima fotografie cu bebelușul fostei gimnaste

09.02.2021, 12:59
Monica Roșu a născut. Prima fotografie cu bebelușul fostei gimnaste
Monica Roșu a născut. Prima fotografie cu bebelușul fostei gimnaste

Fosta campioană la gimnastică Monica Roșu a născut. Sportiva a devenit mămică pentru prima oară.

Fosta gimnastă Monica Roșu a devenit mămică pentru prima oară. Aceasta a adus pe lume luni, 8 februarie 2021, o fetiță. ”Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie! ❤️❤️❤️”, a anunțat Monica Roșu în mediul online, acolo unde a dat publicității și o fotografie în care apare alături de bebelușul ei.

Sportiva a ales două nume pentru fetița ei. „Avem și un nume românesc, care reprezintă luna în care am rămas însărcinată. Vă pot spune doar unul dintre ele, Maria”, spunea Monica Roșu înainte de venirea pe lume a fiicei sale.

Cum l-a anunțat Monica Roșu pe iubitul ei că este însărcinată

Monica Roșu a povestit la o emisiune de televiziune, în urmă cu ceva timp, cum l-a anunțat pe iubitul ei, Vlad, că este însărcinată.

„Undeva în mai s-a întâmplat fericitul eveniment. Ne întorsesem de la mare. Fusesem câteva zile la mare în iunie. Aveam așa niște senzații destul de ciudate. Ba eram happy, ba mă durea burtica. Am avut un moment de febră. Am zis că ceva nu este în regulă. Eu nu făceam febră. Durerile de burtă și de spate existau, dar în rest nimic. Am ajuns acasă. Mi-aduc aminte că eram la spălătorie. Mă oprisem să spăl mașina, și am zis să intru într-o farmacie de lângă să iau un test”, a explicat Monica Roșu.

”Când am ajuns acasă, Vlad m-a văzut cu testul. Nu mai puteam să-i spun că e doar așa, să-l am în baie. L-am făcut. Am văzut cele două liniuțe. Au apărut aproape instant. Nu mai scoteam niciun sunet și m-a întrebat ce s-a întâmplat. M-am dus cu testul în living. Amândoi ne-am înroșit. Așa am aflat. Nu am putut să pregătesc nimic”, a mai spus aceasta.

citește și...