Monica Anghel și-a aniversat ziua de naștere. ”Mă simt perfect la 50 de ani”

02.06.2021, 16:02
Monica Anghel și-a aniversat ziua de naștere. ”Mă simt perfect la 50 de ani”

Binecunoscuta cântăreață Monica Anghel și-a aniversat ziua de naștere în data de 1 iunie. Vedeta a împlinit 50 de ani.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino. În data de 1 iunie, Monica Anghel și-a aniversat ziua de naștere. Aceasta a împlinit 50 de ani.

”Sunt în București, de ziua mea am ieșit la o pizza cu Aviv și cu o prietenă, cu fetițele ei. Mă simt perfect la 50 de ani. Sigur, mă mai doare un șold, dar mă simt foarte tânără. E important cum te porți și cum îți porți vârsta. Eu sunt mândră de anii mei, pe care i-am împlinit pe data de 1 iunie. Să trăiești, înseamnă cel mai mare dar pe care ni l-a dat Dumnezeu. În privința concertelor, am început de duminică seară, când am avut un eveniment după atâta pauză. Lucrurile încep să funcționeze… M-am vaccinat și eu și întreaga familie cu Pfizer, mai puțin cumnata mea, care alăptează. Acesta se făcea la clinica la care am mers, nu am ținut neapărat să fac un vaccin anume. Nu am avut nicio reacție adversă, de niciun fel, n-am avut nimic. Noi am făcut și rapelul, fratele meu l-a făcut cu 2-3 săptămâni mai târziu, așa a fost programat. Mai am un eveniment la care trebuie să cânt pe data de 4 iunie. Deja au dat legea, ești obligat să faci test PCR, fie să ai vaccinul, să poți participa la un eveniment public”, a declarat Monica Anghel pentru click.ro.

Monica Anghel și familia sa au pensiune în Argeș

Cântăreața Monica Anghel are o pensiune cu opt camere în Argeș, împreună cu familia sa. Vedeta deține, din anul 2015, conacul Sfânta Elena, în satul Bratia, din județul Argeș. Acolo a locuit Monica Anghel pe durata izolării din cauza pandemiei de coronavbirus, alături de familia sa.

“Am stat pe timp de pandemie la pensiunea noastră, ”Conacul Sfânta Elena”, din Argeş, undeva lângă Câmpulung Muscel. Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi, nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş. Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba”, a explicat artista într-un  interviu recent.

La pensiunea Monicăi Anghel, turiștii beneficiază de tot confortul. Conacul respectiv are opt camere duble, cu baie proprie, TV, internet și alte dotări. Camerele costă, în funcţie de mărime, între 250 şi 280 de lei.