Monica Anghel, afectată financiar de pandemie. ”Toți banii pe care i-am făcut anul trecut i-am investit la începutul acestui an”

18.04.2020, 11:43
Monica Anghel, afectată financiar de pandemie.  ”Toți banii pe care i-am făcut anul trecut i-am investit la începutul acestui an”
Monica Anghel, afectată financiar de pandemie. ”Toți banii pe care i-am făcut anul trecut i-am investit la începutul acestui an”

Cântăreața Monica Anghel este afectată financiar din cauza pandemiei de coronavirus. Vedeta a mărtuisit că a investit toți banii pe care îi avea de anul trecut într-o pensiune, însă acum nu poate avea clienți din cauza măsurilor impuse de autorități.

Criza economică declanșată de pandemia de coronavirus afectează pe toată lumea. Este și cazul artiștilor, care în această perioadă nu mai au concerte și diverse evenimente.

Binecunoscuta artistă Monica Anghel a explicat, pentru revista Viva, cum a afectat-o financiar criza provocată de coronavirus.

”În această perioadă nu câștig niciun ban și, din, păcate toți banii pe care i-am făcut anul trecut i-am investit la începutul acestui an în pensiunea pe care o avem, doar că evident că în această perioadă nu putem avea musafiri la pensiune.

Asta este situația, nu mă plâng, cu toții trăim o perioadă dificilă, ciudată, nouă, dar trebuie să fim calmi, liniștiți și să ne drămuim ceea ce avem prin cămară, pentru că nu se știe exact cât va dura”, a declarat Monica Anghel pentru sursa mai sus-menționată.


”Chiar stăteam de vorbă cu o prietenă de-a mea, care este medic și am ajuns la concluzia pe care ea a tras-o cu niște ani în urmă, și anume că singurele meserii din care poți câștiga un salariu lunar și sigur sunt acelea de medic și de militar. În perioada aceasta nu știu dacă este cineva care mai face bani din ceva, habar nu am… ”, a adăugat celebra cântăreață.

citește și...