Monica Anghel: ”Sunt îngrijorată mai mult pentru membrii familiei mele decât pentru mine”

10.04.2020, 10:19
Monica Anghel: ”Sunt îngrijorată mai mult pentru membrii familiei mele decât pentru mine”
Monica Anghel: ”Sunt îngrijorată mai mult pentru membrii familiei mele decât pentru mine”

Cântăreața Monica Anghel a decis să plece din București pe durata pandemiei de coronavirus. Aceasta s-a izolat cu familia la pensiunea pe care o au părinții ei.

Aflată în izolare, Monica Anghel își ia toate măsuile de precauție pentru a se proteja pe ea, dar și pentru a le proteja pe persoanele dragi.

”Problema este că acest virus există și că mor oameni din cauza lui. Așa că trebuie să ne păzim, să avem grijă, să stăm izolați, să ieșit doar din motive întemeiate și atunci când ieșim să fim cât de cât protejați. Când spun asta mă refer la purtatul mănușilor și al măștilor, cel pușin așa fac eu.

După ce ajung acasă, înainte de a intra în casă sau în curte, mi le scot, le pun într-o punguță și le arunc direct la gunoi. E important să păstrăm și acea distanță de cel puțin doi pași mari între noi și celalaltă persoană. Eu sunt îngrijorată mai mult pentru membrii familiei mele decât pentru mine, dar sunt convinsă că o să fim toți bine dacă vom respecta cu strictețe regulile”, de declarat Monica Anghel pentru revista Viva.

Artista a dezvăluit că a avut un moment de panică în această perioadă de izolare, când s-a trezit din somn cu o stare de amețeală.

”Alaltăieri seară m-am trezit din somn cu o amețeală teribilă, care nu avea nicio motivație logică. M-am dus în camera alăturată, pentru că era mai răcoare acolo, am deschis geamul larg, am respirat încet și am stat calmă, m-am întins în pat și mi-am spus de foarte multe ori că sunt O.K, că nu am de la ce să am amețeală, că mă simt bine, că totul este perfect. Am adormit, în cele din urmă. Probabil că a fost o agitație, cine știe. Poate din cauza presiunii atmosferice”, a detaliat Monica Anghel.

citește și...