A murit primul soț al Monicăi Anghel. Era un reputat medic estetician

08.05.2021, 10:49
A murit primul soț al Monicăi Anghel. Era un reputat medic estetician
A murit primul soț al Monicăi Anghel. Andrei Carandino era un reputat medic estetician

Andrei Carandino, primul soț al cântăreței Monica Anghel, a încetat din viață. Acesta era un reputat medic estetician.

Doctorul Andrei Carandino, fostul soț al celebrei cântărețe Monica Anghel, a murit vineri dimineață. Avea 61 de ani. Surse medicale au dezvăluit, pentru evz.ro, că doctorul ar fi avut probleme medicale mai vechi, iar în luna decembrie a anului trecut ar fi suferit o ruptură de aorta. Vestea a fost dată de o apropiată a familiei, jurnalista Roxana Dima, pe Facebook. „În această dimineață, cunoscutul doctor, Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris Roxana Dima.

Andrei Carandino a fost căsătorit timp de 11 ani cu Monica Anghel. S-au cunoscut în anul 1994 și au divorțat în anul 2005. Ulterior, Andrei Carantino s-a căsătorit cu dr. Ingrid Carantino, tot medic la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni.

Monica Anghel, una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. Înzestrată cu o voce de excepție, vedeta a lansat, de-al lungul anilor, numeroase melodii care au ajuns la inimile publicului și care audevenit hituri. Monica Anghel a câștigat Festivalul Internațional „Cerbul de Aur”, ediția din anul 1996 și a participat, ca reprezentantă a României, la concursul Eurovision (ediția din 2002, împreună cu Marcel Pavel).

Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv.

Cântăreața Monica Anghel are o pensiune cu opt camere în Argeș, împreună cu familia sa. Vedeta deține, din anul 2015, conacul Sfânta Elena, în satul Bratia, din județul Argeș. Acolo a locuit Monica Anghel pe durata izolării din cauza pandemiei de coronavbirus, alături de familia sa.

citește și...