Monica Anghel face mărturisiri. ”Eu nu m-am văzut niciodată grasă”

02.01.2022, 12:29
Monica Anghel face mărturisiri. ”Eu nu m-am văzut niciodată grasă”
Monica Anghel face mărturisiri. ””Eu nu m-am văzut niciodată grasă”

Binecunoscuta cântăreață Monica Anghel, în vârstă de 50 de ani, a făcut mărturisiri la TV. Vedeta și-a amintit de  perioada în care se lupta cu kilogramele în plus. ”Eu nu m-am văzut niciodată grasă”, a explicat aceasta. În ultimii ani, îndrăgita artistă Monica Anghel a slăbit foarte mult și afișează o siluetă fără reproș.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino. În data de 1 iunie 2021, Monica Anghel și-a aniversat ziua de naștere. Aceasta a împlinit 50 de ani.

În ultimi ani, Monica Anghel a slăbit foarte mult și afișează o siluetă foarte bine proporționată. La postul de televiziune Antena Stars, cântăreața a făcut declarații despre perioada în care se lupta cu kilogramele în plus.

Monica Anghel face mărturisiri. ”Am început să mă îngraș pe la 25-28 de ani. Începusem să mă îngraș foarte tare”

Monica Anghel a mărturisit că în perioada în care luase în greutate nu realiza acest lucru și considera că este slabă. Artista a explicat că apropiații i-au atras atenția.


„Am început să mă îngraș pe la 25-28 de ani. Începusem să mă îngraș foarte tare. Problema cu îngrășatul meu a fost că deși mă îngrășam pe zi ce trece cum îmi spuneau ai mei și cum mi-au tot spus până am slăbit, eu nu m-am văzut niciodată grasă și nu mi s-a părut niciodată că mă îngraș. Eu intram în magazine și, deși aveam 30 de kilograme în plus, mă uitam la hăinuțe. (…) Probabil că se răsucise ceva acolo în capul meu, dacă eu eram foarte grasă și mă vedeam slabă”, a declarat cântăreața, citată de spynews.ro.

citește și...