Monica Anghel a slăbit 40 de kg! Cum arată acum cântăreața și ce schimbări a făcut în garderobă

08.07.2019, 16:25
Monica Anghel a slăbit 40kg

După ce, acum doi ani, Monica Anghel a suferit o operație la coloană, artista a slăbit nu mai puțin de 40 de kg. Pe lângă noua siluetă pe care o afișează, solista a făcut și alte schimbări, în ceea ce privește stilul vestimentar. 

Monica a reușit să slăbească cu ajutorul specialiștilor în domeniu și spune că în prezent, la 47 de ani, se simte mai bine ca oricând. Face foarte multă mișcare, inclusiv 600 de abdomene în fiecare zi, iar odată cu pierderea celor 40 de kg a decis să abordeze alt fel de ținute. Dacă în trecut ne obișnuise cu rochii largi, care îi ascundeau imperfecțiunile, acum artista poartă blugi strâmți și bluze decoltate. 

A apelat la ajutorul specialiștilor

„Am slăbit foarte sănătos, frumos și asta datorită prietenei mele Ionela Preda, cel mai bun fizioterapeut pe care îl are țara asta. Al ei, dar și datorită kinetoterapeutului, al psihologului, pentru că este foarte important să stăm bine cu echilibrul când ne apucăm să ne schimbăm viața, cât și a unui nutriționist. Fiecare dintre acești oameni are un rolul destul de important în această întâmplare frumoasă și echilibrată din viața mea. Fac și sport cu kinetoterapeutul. El ne ajută să facem gimnastica, astfel încât să nu ne distrugem articulațiile, cum este cazul meu, care am fost operată pe coloană”, a declarat Monica Anghel pentru Viva.

A păstrat câteva dintre hainele vechi

Pentru a putea observa exact cât a slăbit, vedeta a păstrat câteva dintre rochiile pe care le avea în garderobă acum câțiva ani. 

„Am avut o perioadă în care mi se părea că nu am slăbit deloc, deși dădusem deja jos 30 kilograme. Stăteam de vorbă cu psihologul și mi-a spus să pun pe mine o pereche de pantaloni de dinainte de a începe să slăbesc, ca să văd dacă am slăbit sau nu. Așa că am păstrat o pereche de pantaloni și o fustă, iar, când am momente din astea, îmi pun pantalonii sau fusta pe mine și zic: «A, ok, da, deci sunt în regulă». Toate hainele vechi le-am dat, pe acestea le-am păstrat și le mai probez din când în când, ca să mă bucur și vizual de rezultatele pe care le-am obținut”, spunea Monica în urmă cu câteva luni.