Monica Anghel, dezvăluiri despre perioada în care mai multe vedete de la ”Te cunosc de undeva” au fost infectate cu COVID-19. ”Imagini care mă vor urmări toată viața”

07.12.2020, 13:03
Monica Anghel, dezvăluiri despre perioada în care mai multe vedete de la ”Te cunosc de undeva” au fost infectate cu COVID-19. ”Imagini care mă vor urmări toată viața”
Monica Anghel, dezcăluiri despre perioada în care mai multe vedete de la ”Te cunosc de undeva” au fost infectate cu COVID-19. ”Imagini care mă vor urmări toată viața”

Monica Anghel și-a amintit de perioada în care mai multe vedete de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”,  de la Antena 1, au fost infectate cu noul coronavirus.

În vara acestui an, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Printre acestea s-au numărat Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir. Și prezentatoarea show-ului, Alina Pușcaș, a fost atunci depistată pozitiv cu noul coronavirus. Monica Anghel, care pariticipă în acest sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” alături de Marcel Pavel, și-a amintit de acea perioadă extrem de dificilă.

”Doisprezece colegi s-au îmbol­năvit de Covid, au fost spitalizaţi, iar pe doi dintre ei virusul i-a pus la grea încercare, Marcel Pavel şi Adriana Trandafir au trecut prin clipe cumplite. Vorbeam cu Marcel pe videochat de două ori pe zi, și era mereu cu masca de oxigen, doctori îm­bră­caţi ca pe Marte se agitau pe lângă el, imagini care mă vor urmări toată viaţa. Dar cel mai mult a stat în spital Adriana: şase săptămâni! Aşadar, după două ediţii filmate în vară, totul s-a oprit timp de două luni. Am fost foarte speriaţi cu toţii. Până la îmbolnăvirea lor mai degrabă făceam haz de necaz de pandemie, aceeaşi greşeală pe care o fac mulţi oameni: dacă nu ţi se întâmplă ţie sau unui apropiat, nu e ade­vă­rat. Ba este! Este foarte adevărat şi e cumplit!”, a povestit Monica Anghel pentru publicația Formula AS.

Monica Anghel recunoaște că i-a fost teamă

Celebra cântăreață a mărturisit că i-a fost teamă în acea perioadă.

”Da, m-am temut şi eu, nu am dormit, am tremu­rat, dar destul de repede am realizat că frica nu face altceva decât să slăbească sistemul imunitar. Am reuşit să mă liniştesc, am continuat să fiu ex­trem de atentă, iar în momentul când s-au reluat filmările, ne-a revenit tuturor şi pofta de dis­tracţie. La fiecare intrare pe platou eram testaţi, iar asta ne-a adus multă siguranţă, iar siguranţa înseamnă şi relaxare. Spun asta, pentru că noi, artiştii, ca să putem bucura pe alţii, trebuie în pri­mul rând să ne bucurăm pe noi înşine. Iar bucuria nu poate fi falsă”, a spus ea.

”Nu ştiu, poate că unii oameni o pot mima, eu nu. Dacă nu mă simt bine pe scenă, în studioul de televiziune, la evenimente, atunci tot publicul va simţi asta, iar el chiar nu poate fi minţit. Am mai spus-o şi o repet: muzica este pentru mine în primul rând viaţă, plăcere, pa­siune şi abia apoi meserie. Ce mai, s-a terminat totul cu bine, am plâns la final şi sunt extrem de fericită că am reuşit să ducem la bun sfârşit emisiunea!”, a încheiat Monica Anghel.

citește și...