Andrei Ștefănescu, confirmat și el pozitiv cu coronavirus! S-a pozat alături de Marcel Pavel

18.06.2020, 15:57
Andrei Ștefănescu, confirmat și el pozitiv cu coronavirus! S-a pozat alături de Marcel Pavel
Andrei Ștefănescu, confirmat și el pozitiv cu coronavirus! S-a pozat alături de Marcel Pavel

Veste șoc în showbiz-ul românesc! La nici o zi după ce Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus, un alt prezentator de la Antena 1 a fost depistat pozitiv. Este vorba despre Andrei Ștefănescu, vedetă la emisiunea ‘Te cunosc de undeva’. El a intrat în contact cu solistul pe platourile de filmare.

‘Bună seera, dragi prieteni! În seara aceasta la Antena Stars, alături de: Yuvenalia și Violeta Pavel, Majda și Andrei Ștefănescu! O seară minunată vă dorim! Dumnezeu să ne ocrotească’, scria Marcel Pavel pe 10 iunie.

Andrei Ștefănescu are coronavirus

Potrivit Gândul.ro, Andrei Ștefănescu a fost confirmat cu coronavirus. Pentru că este asimptomatic, acesta va sta 14 zile în izolare la domiciliu. În plus, el așteaptă și al doilea rezultat al testelor.

Solistul trupei Alb Negru participa în noul sezon al emisiunii ‘Te cunosc de undeva’, dar prezenta și emisiunea ‘Showbiz Report’, de la Antena Stars. Conform Libertatea, sediul de la Romexpo a fost închis, iar autoritățile urmează să clarifice situația.

Filmările pentru emisiune au fost suspendate. Toți cei care au intrat în contact cu vedetele confirmate pozitiv cu coronavirus vor sta în carantină 14 zile, potrivit Libertatea.

Ozana Barabancea a fost internată în spital

Și Ozana Barabancea, jurată la ‘Te cunosc de undeva’ a fost diagnosticată cu coronavirus, după ce s-a infectat de la Marcel Pavel. Jurata a fost deja internată în spital pentru mai multe investigații.

‘Ozana a intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș’, au precizat apropiații pentru sursa citată mai sus.

Marcel Pavel a fost internat, de asemenea, miercuri seară, 17 iunie, la Institutul Matei Balș, alături de alte două persoane.

Solistul Marcel Pavel era suspect de coronavirus încă de marți, 16 iunie. În ultimele zile, el a intrat în contact cu mai multe vedete de la Antena 1.

citește și...