Andreea Bălan, după cazurile de coronavirus de la ”Te cunosc de undeva”. ”Infecţia s-a produs în cadrul membrilor show-ului, este adevărat, 9 persoane au fost infectate, dintre cele 80 testate”

20.06.2020, 13:49
Andreea Bălan, după cazurile de coronavirus de la ”Te cunosc de undeva”. ”Infecţia s-a produs în cadrul membrilor show-ului, este adevărat, 9 persoane au fost infectate, dintre cele 80 testate”

Cântăreața Andreea Bălan a dezvăluit că nu a făcut testul pentu coronavirus pentru că nu a mai intrat în contact cu echipa de la emisiunea ”Te cunosc de undeva” de zece zile.

Mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Este vorba de Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir. Și prezentatoarea show-ului, Alina Pușcaș, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus.

Andreea Bălan a explicat că a fost anunțată de producători despre situația de la show-ul ”Te cunosc de undeva”. Vedeta nu a făcut testul pentru coonavirus pentru că nu mai intrase de mai multe zile în contact cu colegii ei de la show.

”Mi-a părut foarte-foarte rău pentru Marcel”

”Am aflat că există persoane infectate. Am fost anunţată de producători, dar eu nu m-am gândit că sunt pozitivă pentru că ultima zi de filmare pentru mine a fost acum 10 zile şi, atâta timp cât 10 zile nu am prezentat niciun simptom, din start m-am gândit că nu am nicio problemă. Mi-a părut foarte-foarte rău pentru Marcel.

Apoi, producătorii mi-au spus că trebuie ca unii dintre noi să meargă să fie testaţi, eu nefiind obligată să mă testez pentru că la mine trecuseră 10 zile. Au fost la testare doar cei care au mai intrat în ultimele 10 zile în contact cu el, respectiv la repetiţii, pentru că după filmarea de atunci au mai fost repetiţii la care eu nu am luat parte”, a declarat Andreea Bălan, citată de okmagazine.ro.


“Infecţia s-a produs în cadrul membrilor show-ului, este adevărat, 9 persoane au fost infectate, dintre cele 80 testate. După ce au fost testaţi pozitiv s-au internat”, a mai spus vedeta.

Filmările au fost suspendate

Filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva” au fost suspendate. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Vedetele vor reveni pe platouri după perioada de carantinare.

citește și...