Misiune grea pentru Monica Anghel și Marcel Pavel la ”Te cunosc de undeva”. Se imită unul pe altul

10.10.2020, 09:12
Misiune grea pentru Monica Anghel și Marcel Pavel la ”Te cunosc de undeva”. Se imită unul pe altul
Misiune grea pentru Monica Anghel și Marcel Pavel la ”Te cunosc de undeva”. Se imită unul pe altul

Monica Anghel şi Marcel Pavel se transformă în… Monica Anghel şi Marcel Pavel la  ”Te cunosc de undeva!”

Năstruşnica ruletă a personajelor îi va pune la grea încercare pe concurenţi şi în cea de-a cincea gală a show-ului transformărilor ”Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Iar dacă pe cei mai mulţi îi va testa din punct de vedere vocal şi coregrafic, pentru Monica şi Marcel, Ruly are un test mult mai greu, cel al prieteniei. Pornind de la afirmaţia că cei doi sunt prieteni de zeci de ani, aceasta a vrut să verifice cât de bine se cunosc cei doi şi i-a trimis să se transforme în… Monica Anghel şi Marcel Pavel.

„Uneori stăm foarte mulţi ani alături de nişte oameni şi nu îi observăm real, nu le studiem micile gesturi, micile ticuri!”, a declarat Ozana, care a mai completat: „Să îl pun pe Marcel să simtă pe gâtul lui, ceea ce cântă Monica, e aproape imposibil!”, dar şi „Ca să poată să îţi facă ea vocea ta, trebuie să îşi dramatizeze vocea!”.

Şi profesorul de actorie Cristi Iacob s-a văzut în imposibilitate înaintea acestui moment: „De data asta nu am notat nimic! Cred că a cunoaşte pe cineva foarte bine poate să fie şi un dezavantaj, cel puţin în cazul ăsta!”.

Ce spun Monica Anghel și Marcel Pavel despre transformările lor

Pentru rolul Monica Anghel de la show-ul transformărilor de la Antena 1, Monica a ţinut să îi aducă prietenul ei o rochie din garderoba sa, care s-a dovedit mai mult decât încântat de idee.

„Cel mai greu mi-a fost să o imit pe Monica. Eu fiind un tenor baritonal, mai greu cu vocea de cap. M-am concentrat mai mult pe ticuri, ca să ne distrăm. Şi profit de ocazie să îi mulţumesc Monicăi pentru rochia pe care mi-a împrumutat-o pentru acest rol, chiar mi-a venit bine!”, a mărturisit amuzat Marcel.

Monica a ţinut şi ea să precizeze că deşi pare uşor la prima vedere să se imite unul pe altul, în realitate lucrurile nu au stat deloc aşa.

„Nu a fost simplu deloc să fiu Marcel, el are o personalitate foarte puternică şi extrem de bine conturată. Având în vedere că suntem prieteni de 35 de ani, aşa cum el mi-a furat mie toate ticurile, am furat şi eu gesturile lui. El, când cântă, cu o mână ţine microfonul şi cu cealaltă cuprinde o lume întreagă, aşa îmi dă mie senzaţia. A fost o provocare să ne inversăm părţile de piesă, după atâţia ani de cântat împreună această melodie. E foarte greu să îţi scoţi ceva din minte!”, a mărturisit şi Monica.

citește și...