Monica Anghel, despre transformarea de look prin care a trecut. ”Când mă uit în oglindă îmi place de mine”

25.09.2022, 15:44
Monica Anghel, despre transformarea de look prin care a trecut. ”Când mă uit în oglindă îmi place de mine”
Monica Anghel, despre transformarea de look prin care a trecut

Renumita cântăreață Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, s-a confesat în cadrul unui interviu. Artista a vobit deschis despre transformarea de look prin care a trecut, vedeta slăbind foarte mult în ultimii ani. ”Important e că eu acum mă simt bine și când mă uit în oglindă îmi place de mine”, a mărturisit Monica Anghel.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino.

În ultimii ani, Monica Anghel a slăbit foarte mult. Despre transformarea de look prin care a trecut a făcut binecuniscuta artistă declarații în cadrul unui interviu pentru click.ro.

Monica Anghel, despre transformarea de look prin care a trecut. ”Mă simt extraordinar de bine, asta este important!”

”Dacă-ți dorești cu adevărat, nimic nu este dificil. Am învățat despre acest post intermitent, acest fasting de la buna mea prietenă Alina Stoian, doctor. Am făcut și un pic de psiho-dietă cu Anca Angululesei, timp de 21 de zile, m-a ajutat și asta. Mă simt extraordinar de bine, asta este important! Dacă o persoană se simte mai bine, sau se simte foarte bine cu niște kilograme în plus, e ok. Asta nu înseamnă că trebuie să slăbească toată lumea. Important e să ne simțim bine și să fim fericiți, așa cum suntem!”, a explicat Monica Anghel pentru sursa mai sus-menționată.

”Important e că eu acum mă simt bine și când mă uit în oglindă îmi place de mine! Și dacă mie îmi place cu siguranță le place și celorlalți!”, a mai spus artista.

citește și...