De ce a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme. ”Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate”

30.06.2022, 15:01
De ce a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme. ”Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate”
De ce a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme. ”Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate”

Renumita cântăreață Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, a explicat care a fost motivul pentru care a slăbit foarte mult în ultimii ani. În prezent, artista afișează o siluetă foarte armonioasă. ”Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate”, a declarat Monica Anghel la o emisiune de televiziune.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino.

În ultimii ani, Monica Anghel a slăbit foarte mult. Despre motivul pentru care a dat jos 30 de kilograme a făcut vedeta declarații la emisiunea ”La cină”, de la Digi24. Aceasta a mărturisit că nu ar fi slăbit dacă nu s-ar fi confruntat cu probleme de sănătate.

De ce a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme. ”Eu sunt o tipă comodă, nu a fost o chestie de cochetărie”

”Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate. Eu sunt o tipă comodă, nu a fost o chestie de cochetărie. Am fost operată pe coloană, de urgență, cu dublă hernie de disc, cu o pareză de 98 la sută pe piciorul drept. După operație, care a fost OK, am urmat un program de recuperare de un an și trei luni. M-am îngrășat un pic în pandemie, dar voi slăbi, fără niciun stres, știu cum. „Îți ții 30 de kilograme într-un sac, iar, când o iei razna, ieși la o plimbare cu el”, mi-a zis doamna doctor. N-a fost cazul să apelez la așa ceva”, a explicat Monica Anghel la emisiune, potrivit revistei Viva.


”Mi se întâmplă o dată la nu știu câte luni să mănânc o prăjitură. Sau să beau un pahar de vin… Fac sport în fiecare zi. Și datorită băiețelului meu care merge la kempo, de trei ori pe săptămână. La început, îl așteptam în mașină, câte două ore și jumătate. Apoi, am vorbit cu sensei-ul lui, care m-a lăsat să mă antrenez lângă locul unde fac ei antrenament…”, a mai spus artista.

citește și...