Momentele de cumpănă din relația Elizei și a lui Cosmin Natanticu. ”Eu am avut un moment de asta înainte să ne căsătorim în care m-am rătăcit”

17.02.2022, 15:29
Momentele de cumpănă din relația Elizei și a lui Cosmin Natanticu. ”Eu am avut un moment de asta înainte să ne căsătorim în care m-am rătăcit”

Eliza și Cosmin Natanticu trăiesc o poveste de dragoste de peste zece ani. Cei doi au trecut prin momente dificile de-a lungul relației lor. Eliza și soțul ei, Cosmin Natanticu, au dezvăluit, la postul de televiziune Antena Stars, despre un moment de cumpănă prin care au trecut pe vremea când nu erau căsătoriți. ”Eu am avut un moment de asta înainte să ne căsătorim în care m-am rătăcit”, a spus Cosmin Natanticu.

Eliza și Cosmin Natanticu au participat împreună la ”Asia Express”, sezonul 4. Aceștia au fost eliminați din competiție înainte de semifinală, fiind cea de-a șasea echipă care a părăsit competiția. Cei doi formează o familie de câțiva ani.

În cadrul unu interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Eliza și Cosmin Natanticu au povestit despre un moment de cumpănă prin care a trecut relația lor, înainte de a se căsători.  cei doi formează un cuplu de peste zece ani.

Momentele de cumpănă din relația Elizei și a lui Cosmin Natanticu. ”Degeaba trăgea Eliza de mine dacă eu vedeam totul ca un cal cu ochelari”

”Marele merit al continuității relației noastre îl are Eliza pentru că eu am avut un moment de cumpănă. Eu cred că orice cuplu care ajunge la o relație de peste 5 ani ani are un moment de genul asta. Eu am avut un moment de asta înainte să ne căsătorim în care m-am rătăcit. Secretul este să discuți și să înțelegi că trebuie să repari. Degeaba trăgea Eliza de mine dacă eu vedeam totul ca un cal cu ochelari”, a declarat Cosmin Natanticu, notează spynews.ro.

”Deși o parte din mine are așa o reficiență, o frică, dar când a plecat el am zis ”Ok, se duce”. Noi atunci nu eram căsătoriți și am zis că vedem ce se întâmplă în timp. Eu am stat și am așteptat”, a spus Eliza Natanticu.