Momentele cumplite prin care a trecut Ozana Barabancea cu fiul ei. ”Nu am plâns deloc, am urlat, eram isterică”

23.08.2022, 15:06
Momentele cumplite prin care a trecut Ozana Barabancea cu fiul ei. ”Nu am plâns deloc, am urlat, eram isterică”
Momentele cumplite prin care a trecut Ozana Barabancea cu fiul ei

Ozana Barabancea, în vârstă de 52 de ani, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa, prin care a trecut de curând, când fiul său, Andrew, a suferit un teribil accident de motocicletă. ”Nu am plâns deloc, am urlat, eram isterică”, a mărturisit Ozana Barabancea la podcastul realizat de Mirela Vaida.

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului. În plan personal, Ozana Barabancea a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist extrem de bine cotat. Din mariajul cu acesta, Ozana Barabancea are doi copii, un băiat care se numește Andrew și o fată, Gloria.

La podcastul realizat de Mirela Vaida, Ozana Barabancea a vorbit despre un moment extrem de greu prin care a trecut după ce fiul său a suferit un grav acciedent de motocicletă, în urma căruia s-a ales cu arsuri pe aproape întreg corpul.

Momentele cumplite prin care a trecut Ozana Barabancea cu fiul ei. ”Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea”

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine. El acum toate examenele și le va da în toamnă. Prima oară când a ieșit afară a făcut deja o pată pe față, la mână nu a avut carne, a așteptat să-i crească carnea. El a căzut și a trebuit să meargă 800 de metri pentru a da de lume, era un deal, și era plin de sânge pe față, nu mai vedea cu ochiul drept și a găsit resurse să meargă la 30 de grade cu rănile alea și să le spună tuturor că nu s-a întâmplat nimic. Tatăl lui a venit acasă, l-a îngrijit, i-a dat putere, m-am bucurat să-l văd și eu. Indiferent ce probleme am eu cu el e vocea sângelui și ei trebuie să se vadă”, a povestit Ozana Barabancea, potrivit libertateapentrufemei.ro.

„El are filmul în cap, momentul ăla, a rămas cu traume, este încă proaspăt. A fost îngrozitor, ăsta a fost șocul lui, când s-a văzut în oglindă s-a speriat. Cred că trebuie să am răbdare cu el, sper să nu rămână cu cicatrici, am dat o avere pe toate cremele din lume și încă mai aștept să vină. Nu am plâns deloc, am urlat, eram isterică”, a mai spus artista.

 

citește și...