Mirela Vaida dă detalii din viața de mămică. ”Ei sunt motivul suprem”

02.03.2021, 13:26
Mirela Vaida dă detalii din viața de mămică. ”Ei sunt motivul suprem”
Mirela Vaida dă detalii din viața de mămică. ”Ei sunt motivul suprem”

Vedeta de televiziune Mirela Vaida a dat detalii despre viața sa de mămică. Aceasta a vorbit despre cei trei copii ai săi.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Vedeta a eexplicat cum este viața sa de mămică și cum reușește să se împartă între job și familie. Organizarea este cheia pentru a îmbina perfect viața de familie cu cariera, susține Mirela Vaida. “Avem un program foarte organizat. Ei dimineața merg la grădiniță, ei după-amiaza sunt acasă eu sunt la serviciu, ne întâlnim seara, povestim tot ce s-a întâmplat în timpul zilei, pregătim hăinițele, mâncăm împreună, iar zilele pe care le mai avem libere le petrecem gătind împreună”, a declarat prezentatoarea, potrivit a1.ro.

“Tot ei sunt și motivația pentru care putem să facem oricât de multe ne propunem. Ei sunt motivul suprem. Adică și atunci când simți că îți este greu și ai obosit sau că nu mai poți, tot la ei te gândești și te încarci instantaneu”, a adăugat Mirela Vaida.


Mirela Vaida, despre proiectul ”Te cunosc de undeva”

Mirela Vaida este moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1. De asemenea, în prezent vedeta este implicată în show-ul ”Te cunosc de undeva”, unde este concurentă. Despre participarea la această emisiune a făcut Mirela Vaida declarații la TV.

“Se fac repretiții, antrenamente. Se fac repretiții în platou pentru camerele de filmat și pentru sonorizare, după care se filmează efectiv. Noi aseară am terminat în jur de 8, sunt în jur de 12 ore pe zi pentru o ediție”, a detaliat ea.

„Aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte… Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”, a completat Mirela Vaida.

 

citește și...