VIDEO / Mirela Vaida a căzut pe scena ”Te cunosc de undeva”. Lungimea rochiei i-a dat bătăi de cap

28.02.2021, 10:37
VIDEO / Mirela Vaida a căzut pe scena ”Te cunosc de undeva”. Lungimea rochiei i-a dat bătăi de cap
VIDEO / Mirela Vaida a căzut pe scena ”Te cunosc de undeva”. Lungimea rochiei i-a dat bătăi de cap

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a avut parte de un incident neplăcut în cea mai recentă gală a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Mirela Vaida este una dintre vedetele care concurează în cel mai nou sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021 a eemisiunii respective, Mirela Vaida a avut parte de un incident.

Prezentatoarea de televiziune, care a interpretat-o pe scenă pe Doina Badea – cu melodia ”Ploaia și noi”, a avut probleme din cauza rochiei foarte lungi. Chiar înainte de a-și începe prestația pe scenă, Mirela Vaida s-a împiedicat și a căzut. Vedeta însă s-a ridicat rapid și și-a văzut de show ca și cum nimic nu s-at fi întâmplat.

Mirela Vaida a căzut pe scena ”Te cunosc de undeva”. ”Dar te-ai ridicat cu o eleganță…”

”Ai văzut că am căzut când….?”, i-a spus Mirela Vaida prezentatorului Cosmin Seleși după ce și-a încheiat prestația pe scenă. ”Dar te-ai ridicat cu o eleganță demnă de Doina Badea”, i-a spus Cristi Iacob, unul dintre cei patru jurați de la emisiune.

”Îți mulțumesc, Mirela, pentru acest moment minunat, pentru faptul că te-ai concentrat. Doina Badea este o meseriașă din toate punctele de vedere și tu în această seară ai făcut ascultare așa cum trebuie să facă orice elev. Ai ascultat și ai încercat să fii unu la unu, ai ascultat sfaturile mele și îți mulțumesc”, a comentat Ozana Barabancea, potrivit a1.ro.

„Am studiat acest personaj, am căutat toate filmările cu acest personaj, am încercat să îmi iau repere. Dar am înțeles un lucru de la Doina Badea: că un artist mare se naște greu și moare târziu sau niciodată. Mie mi-au trebuit patru gale să mă nasc, dar pe cuvântul meu dacă eu mai mor vreodată”, a mai spus Mirela Vaida.

https://youtu.be/An5Hp7TjN-c

citește și...