Mirela Vaida va lipsi luni de la emisiunea ”Acces Direct”. Care este motivul

16.01.2021, 11:24
Mirela Vaida va lipsi luni de la emisiunea ”Acces Direct”. Care este motivul
Mirela Vaida va lipsi luni de la emisiunea ”Acces Direct”. Care este motivul

Mirela Vaida va lipsi luni de la cârma emisiunii ”Acces Direct”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1.

Mirela Vaida nu va fi prezentă luni la emisiunea ”Acces Direct”.  Moderatoarea TV a explicat care este motivul absenței sale.

„Luni eu nu voi fi prezentă la emisiune, pentru că am filmări la „Te cunosc de undeva”, dar marți mă întorc în direct și ”Acces Direct” oricum va fi în direct și luni”, a spus Mirela Vaida la emisiunea ”Acces Direct” de vineri, potrivit spynews.ro.

Mirela Vaida, concurentă în cel de-al 16-lea sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva”

Au început filmãrile pentru cel mai nou sezon ”Te cunosc de undeva!”. 11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 16-lea sezon al show-ului. Trei perechi de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

În cel de-al 16-lea sezon al transformărilor, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Obişnuită cu scena show-ului transformărilor în calitate de invitat special, de data aceasta, Mirela Vaida a păşit în spectaculosul joc al transformărilor.  „Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „Aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte… Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”.

citește și...