Mirela Vaida a izbucnit în plâns la ”Acces Direct”. ”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta”

18.05.2021, 13:09
Mirela Vaida a izbucnit în plâns la ”Acces Direct”. ”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta”
Mirela Vaida a izbucnit în plâns la ”Acces Direct”. ”Mă altept să mi se întâmple și mie asta”

Mirela Vaida a izbucnit în plâns la emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1.

În ediția de luni a emisiunii ”Acces Direct”, Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vorbit despre crima din Argeș. Un bărbat și-a ucis iubita și pe fiul acesteia în vârstă de 14 ani în curtea unei biserici din Argeș. Criminalul a fost în trecut invitat la ”Acces Direct”. Ramona, femeia ucisă, spusese, în platoul emisiunii TV, că a primit amenințări cu moartea.

În ediția de luni a emisiunii ”Acces Direct”, Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi în momentul în care a vorbit despre crima din Argeș. Un bărbat și-a ucis iubita și pe fiul acesteia în vârstă de 14 ani în curtea unei biserici din Argeș. Criminalul a fost în trecut invitat în platoul emisiunii Acces Direct. Ramona, femeia ucisă, spusese, în platoul emisiunii TV, că a primit amenințări cu moartea. ”Am fost extrem de traumatizată și încă sunt vă spun că nu mă simt în siguranță într-un stat în care suntem în care suntem atacați eu cu pietre, și femeia aia cu cuțitul la gât. Un băiat de 14 ani și-a pierdut viața”, a spus Mirela Vaida, potrivit spynews.ro.


”Mă aștept să mi se întâmple și mie asta, aștept să mă omoare cineva pe stradă chiar dacă am făcut plângeri la poliție, aștept să se întoarcă atacatoarea, aștept să-mi omoare cineva copiii pentru că autoritățile nu își fac treaba. Autoritățile se fac că nu ne aud. (…) O femeie care mâine ar fi trebuit să împlinească 38 de ani a fost ucisă de concubinul gelos… pe 8 ianuarie a fost la Acces Direct”, a mai spus prezentatoarea TV. ”I-am atras atenția pe 8 ianuarie că ce face e o ameninare și poliția se poate autosesiza. Nimeni n-a făcut nimic. Procurorii n-au făcut nimic. Femeia de 38 de ani a murit și băiatul de 14 ani înjunghiați ca niște animale…”, a completat ea.

Mirela Vaida, atacată în direct la emisiunea ”Acces Direct”

În luna martie, Mirela Vaida a fost la un pas de tragedie la emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1. În momentul în care a intrat în platou, vedeta a fost luată prin surprindere.

O femeie dezbrăcată a încercat că o lovească pe moderatoare cu o piatră. Poliția a intervenit atunci de urgență. Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida a fost reținută de oamenii legii, iar Mirela Vaida a depus plângere. Vedeta de televiziune este traumatizată în urma celor întâmplate.

„Mulți cred că ce mi s-a întâmplat a fost o facătură! E odios! Sunt oameni care cred că eu sau echipa mea a luat o femeie de la un spital, am fi învățat-o să se dezbrace și am fi pus-o să ia un pietroi să dea în mine. Teoria urii e noua religie a noastră. E păcat că ați ajuns să confudați prezentatorul cu emisiunea. Noi prezentăm subiecte. Nu le fabricăm. Nu facem emisiuni, nu suntem Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că dumneavoastră ne înjurați si ne blestemați și doriți moartea copiilor noștri, dar când viața mea este în pericol nu pot să mă abțin. Eu vreau să-mi apăr viața pentru cei trei copii, pe care îi am de crescut. Recunosc că am insomnii și întoarcerea în acest loc mă neliniltește. Mi-e frică să mai vin în acest platou”, a spus vedeta după incidentul prin care a trecut.

citește și...