Mirela Vaida a împlinit 39 de ani. ”Durerea mea este că am copii foarte mici”

17.03.2021, 10:21
Mirela Vaida a împlinit 39 de ani. ”Durerea mea este că am copii foarte mici”
Mirela Vaida a împlinit 39 de ani. ”Durerea mea este că am copii foarte mici”

Vedeta de televiziune Mirela Vaida și-a aniversat ziua de naștere. Aceasta a împlinit 39 de ani.

Mirela Vaida este moderatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1. De asemenea, în prezent vedeta este implicată în show-ul ”Te cunosc de undeva”, unde este concurentă.În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. În data de 16 martie, Mirela Vaida și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a împlinit 39 de ani.

 

”Vă mulțumesc că mă suportați în fiecare zi. Am 39 de ani, mult nu o mai duc, anul viitor se schimbă prefixul, iar acesta este un prag psihologic pentru femei, îl simt și eu încă de anul acesta, de ce să vă mint”, a spus Mirela Vaida la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

Mirela Vaida a împlinit 39 de ani. ”Sunt un om cu defecte, cu trăiri, dar sunt un om sincer”

Cu ocazia aniversării sale, Mirela Vaidsa a vorbit și despre cel mai mare regret al său.

”Durerea mea este că am copii foarte mici, încă nu am copii de școală. Mama mea când avea vârsta asta mă avea pe mine de 19 ani, iar eu abia am copilul cel mai mare de 6 ani. Dumnezeu mi-a dat târziu, dar mă bucur că mi i-a dat și îmi doresc să fim sănătoși cu toții”, a mai declarat prezentatoarea de televiziune.

”Vă mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le petrecem împreună. Am primit foarte multe flori și urări de la colegii noștri și în online, sunt compleșită și emoționată. Știu că am foarte multe ieșiri în decor, am momemte când mă ambalez, îmi cer scuze pentru aceste lucruri, dar vrea să nu uitați că sunt un om cu defecte, cu trăiri, dar sunt un om sincer”, a completat aceasta.

citește și...