Mircea Solcanu vorbește despre veniturile sale. ”Ăștia sunt banii pe care îi iau, iar din acești bani aveam o datorie la ANAF, deci am o poprire de 100 RON”

30.01.2022, 16:30
Mircea Solcanu vorbește despre veniturile sale. ”Ăștia sunt banii pe care îi iau, iar din acești bani aveam o datorie la ANAF, deci am o poprire de 100 RON”
Mircea Solcanu vorbește despre veniturile sale. ”Ăștia sunt banii pe care îi iau, iar din acești bani aveam o datorie la ANAF, deci am o poprire de 100 RON”

Fostul prezentator de televiziune Mircea Solcanu, în vârstă de 45 de ani,  a vorbit deschis, la o emisiune de televiziune, despre veniturile pe care le are în prezent. ”Ăștia sunt banii pe care îi iau, iar din acești bani aveam o datorie la ANAF, deci am o poprire de 100 RON”, a mărturisit Mircea Solcanu la emisiunea moderată de Cristi Brancu la Prima TV.

Mircea Solcanu, fost prezentator al emisiunii ”PoveŞtiri de noapte”, de la postul de televiziune, Acasă TV, a fost nevoit să renunţe la micul ecran, în urmă cu șapte ani. Acesta a fost dat afară de la TV. A făcut anumite comentarii pe pagina sa personală de Facebook cu privire la drama lui Ionuț, băiețelul care a fost sfâșiat de câinii maidanezi.

Ulterior, Mircea Solcanu s-a retras la Constanţa, în oraşul natal și a devenit student la Actorie la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius. Mircea Solcanu s-a dedicat și proiectelor de voluntariat activând în zona apărării drepturilor animalelor.  În anul 2012, fostul prezentator de televiziune Mircea Solcanu a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier. Acesta a fost operat la Viena. Fostul prezentator a rămas fără auz la o ureche, motiv pentru care a solicitat de la statul român o pensie de handicap, sumă care nu pare să îl ajute prea mult. Despre veniturile pe care le are a vorbit deschis Mircea Solcanu la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV. Fostul prezentator trăiește dintr-o pensie de 880 de lei, dintre care 100 de lei merg la ANAF

Mircea Solcanu vorbește despre veniturile sale. ”Am lucrat prin anumite locuri și nu apare că am lucrat”

„Este perfect adevărat, trăiesc din pensie. Dar nu numai pensia mea e mica, ci a tuturor persoanelor cu handicap. Am 800 de lei și, pentru toți anii lucrați, mi s-au mai adăugat la pensie 80 de lei. Ăștia sunt banii pe care îi iau, 880 lei. Iar din acești bani aveam o datorie la ANAF, deci am o poprire de 100 RON”, a spus Mircea Solcanu, potrivit wowbiz.ro.

„Îi îndemn pe colegii jurnaliști să se mai ducă pe la Casa de Pensii, să se uite bine ce contracte semnează și în ce condiții pentru că, la un moment dat, pensia nu iartă pe nimeni. Am lucrat prin anumite locuri și nu apare că am lucrat. Dar nu de la trusturile de presă unde am fost angajat. De acolo îmi vin cei 80 de lei. Situația mea cred că poate fi o lecție pentru toți colegii mei. Când ești jurnalist, ti se pare că faci o chestie foarte mișto și nu îți mai pasă de aspecte legate de viața ta. Acum, mă descurc cu greu, nu pot să spun că dansez într-un picior. Exact ca celelalte persoane cu handicap și dizabilități. Mă gândesc că, dacă ceilalți se descurcă, trebuie să mă descurc și eu”, a completat fostul prezentator de televiziune.

citește și...