Mioara Velicu nu l-a vrut pe Liviu Vârciu pentru nepoata sa. ”Mi se părea nepotrivit”

06.04.2022, 11:44
Mioara Velicu nu l-a vrut pe Liviu Vârciu pentru nepoata sa. ”Mi se părea nepotrivit”
Mioara Velicu nu l-a vrut pe Liviu Vârciu pentru nepoata sa. ”Mi se părea nepotrivit”

Interpreta de muzică populară Mioara Velicu, în vâstă de 77 de ani, a povestit, la o emisiune de televiziune, care a fost motivul pentru care s-a opus ca nepoata sa să aibă o relație cu binecunoscutul artist Liviu Vârciu, în vâstă de 41 de ani. ”Nu că nu mi l-am dorit. Oricine și-ar dori să aibă un asemenea ginere, dar mi se părea nepotrivit”, a declarat artista de folclor.

Cântăreața de muzică populară Mioara Velicu a fost prezentă în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D, unde a comentat despre faptul că s-a opus ca nepoata sa să aibă o relație cu Liviu Vârciu.  Artista a explicat care a fost motivul pentru care nu și-a dorit acest lucru.

Liviu Vârciu s-a iubit, înainte de a o cunoaște pe Anda Călin, cu nepoata Mioarei Velicu, Cristina, însă relația nu a fost una de lungă durată, pentru că reputația de cuceritor nu a fost pe placul cântăreței de muzică populară, care și-a sfătuit nepoata să găsească pe altcineva.

Mioara Velicu nu l-a vrut pe Liviu Vârciu pentru nepoata sa. ”Pentru nepoata mea voiam altceva, un om mai modest, un om cu care să se înțeleagă”

“Nu că nu mi l-am dorit. Oricine și-ar dori să aibă un asemenea ginere, dar mi se părea nepotrivit. Fiind artist, în meseria asta ești mai puțin acasă și mai mult plecat în lume. Nu a fost soarta. Ea știe cel mai bine”, a declarat Mioara Velicu, notează wowbiz.ro.

”Nu că nu mi l-aș fi dorit, nu era potrivit… din toate punctele de vedere este o vedetă, el este extraordinar, dar pentru nepoata mea voiam altceva, un om mai modest, un om cu care să se înțeleagă, cu care să poată merge oriunde.Nu știu dacă ea m-a ascultat pe mine sau așa a fost să fie”, a mai spus artista.

Liviu Vârciu are trei copii

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară în anul 2020. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.  Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului. În luna septembrie a anului trecut, Liviu Vârciu și Anda Călin au organizat petrecerea de botez, pe care au amânat-o în 2020 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

citește și...