Mioara Roman are din nou probleme de sănătate. ”I-am schimbat tratamentul”

12.09.2021, 14:42
Mioara Roman are din nou probleme de sănătate. ”I-am schimbat tratamentul”
Mioara Roman are din nou probleme de sănătate. ”I-am schimbat tratamentul”

Mioara Roman are din probleme de sănătate. Fiica sa cea mică, Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a dat detalii despre starea mamei sale. I-am schimbat tratamentul”, a declaerat Oana Roman. Mama vedetei se află din nou la centrul de recuperare. În ultima perioadă de timp, Mioara Roman a tot avut probleme de sănătate.

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. De curând, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale.  Aceasta a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. Ulterior, Oana Roman a explicat că mama sa a avut un punct de grăsime care s-a infectat și a fost nevoie de o nouă intervenție medicală pentru îndepărtarea acestuia. Mioara Roman a fost internată ulterior la un centru de recuperare.

Acum, Mioara Roman, în vârstă de 81 de ani, a fost din nou internată la centrul medical de lux unde a fost și în primăvară. Oana Roman a dat detalii, pentru click.ro, despre mama sa.

Mioara Roman are din nou probleme de sănătate. ”Nu știu cât va sta acolo”

Oana Roman a explicat că medicii i-au schimbat tratamentul mamei sale. De asemenea, vedeta a dezvăluit că nu știe pentru câtă vreme va sta mama sa la centrul respectiv.

“Mama a fost așa și așa în ultima vreme! I-am schimbat tratamentul. Este încă internată la un centru de tratament unde primește îngrijiri. Să vedem cum evoluează cu tratamentul nou. Doamne ajută să fie și mai bine, ca să putem s-o luăm acasă. Nu știu cât va sta acolo, e în funcție de cum evoluează starea ei și tratamentul pe care îl ia”, a declarat Oana Roman pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...