Mioara Roman a fost internată de urgență în spital. Cum se simte fosta soție a lui Petre Roman

22.02.2022, 19:42
Mioara Roman a fost internată de urgență în spital. Cum se simte fosta soție a lui Petre Roman
Mioara Roman a avut COVID-19. ”De abia azi i-am spus că a avut”

Mioara Roman a fost internată de urgență în spital, în urma mai multor probleme de sănătate. Anunțul a fost făcut de Oană Roman. Mama Oanei Roman ar avea o infecție la rinichi. ”Ultimele două zile de vacanță, au fost foarte grele, pentru că mama, din păcate, a ajuns din nou la spital”, spune Oana. Cum se simte fosta sotie a fostului premier al României. 

Mioara Roman trece din nou prin clipe grele, după ce s-a simțit rău. Mama Oanei Roman a fost preluată cu Ambulanta. Mioara Roman se confruntă cu multe probleme de sănătate, iar în ultimele luni a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor.

Oana Roman a explicat că a ținut totul ascuns pentru că a vrut să sărbătorească ziua de naștere a fiicei sale.

”Ultimele două zile de vacanță, au fost foarte grele, pentru că mama, din păcate, a ajuns din nou la spital”

Oana Roman a explicat că mama ei se află la un centru de îngrijire și este foarte mulțumită de modul în care echipa de acolo a tratat situația. Mioara Roman a fost preluată de Ambulanță.

Mulți dintre voi au observat că în ultimele zile nu am fost în apele mele. Încă de când eram în vacanță… Eu nu am vrut să vorbesc despre asta, pentru că nu am vrut să îi stric Isabelei ultimele zile de vacanță și când a fost ziua ei, m-am concetrat doar pe ea.

Dar de sâmbătă, practic ultimele două zile de vacanță, au fost foarte grele, pentru că mama, din păcate, a ajuns din nou la spital. M-au sunat cei de la centru să îmi spună că mama nu se simte deloc bine și că au chemat Salvarea să vadă ce se întâmplă cu ea”, a povestit Oana Roman.

Vedeta se află în vacanță în Egipt când a aflat că mama ei nu este deloc bine.

”Mi-aș dori să pot face o minune. Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni”

Oana Roman a stârnit emoții pe rețelele de socializare cu mesajul său.

„Am primit foarte multe mesaje după story-ul pe care l-am făcut cu mama. Mulți mi-ați spus că v-a venit să plângeți sau că v-ați emoționat și că e foarte emoționant cumva. Mi-aș dori să pot face o minune. Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate.

Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire. De monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele”, a spus Oana Roman, potrivit Fanatik.ro.

citește și...