Oana Roman, declarații despre filmarea virală cu feliile de pizza. ”Copilul a avut o frustrare”

20.02.2022, 16:01
Oana Roman, declarații despre filmarea virală cu feliile de pizza. ”Copilul a avut o frustrare”

Oana Roman a vorbit despre filmarea care a devenit virală, după ce fiica ei a dezvăluit într-un clip video că aceasta a mâncat 3 felii de pizza, nu doar una, așa cum susținea fiica fostului premier. ”A spus lucrul acela din răzbunare. Copilul a avut o frustrare”, spune Oana. 

Oana Roman a fost invitată la podcastul “Fără Filtre”, unde a vorbit despre mai multe subiecte, printre care se numără și videoclipul viral în care fiica sa a contrazis-o, după ce Oana mărturisea că mănâncă doar o felie de pizza într-o zi.

În urmă cu aproximativ un an, Oana Roman făcea un videoclip live, în care le mărturisea fanilor săi că a mâncat o banană, dar și o felie de pizza. Isa, fiica acesteia, a dat-o de gol pe aceasta și a spus că, de fapt, mama ei a mâncat 3 felii de pizza. Oana a contrazis-o și s-a uitat urât la micuță. Clipul a devenit viral, iar internauții s-au amuzat copios de reacția Oanei Roman.

Oana Roman, declarații despre filmarea virală cu feliile de pizza

Oana Roman a clarificat situația și a declarat că filmarea respectivă a fost înțeleasă greșit pentru că a fost scoasă din context. Mai mult fiica fostului premier spune că fiica să s-a răzbunat pentru că nu a fost lăsată să mănânce mai multe felii de pizza. Oana spune că i-a explicat fiicei sale că trebuie să se abțină să o contrazică și că va avea răbdare cu micuța.

„Ăla nu eu l-am pus pe Instagram. A fost un live, care a fost făcut cu un an jumătate înainte față de momentul în care a fost postat. Nimeni nu avea cum să înțeleagă, pentru că acel live a durat vreo oră și ceva, iar bucățica aia pe care acești oameni au scos-o, de fapt, era complet scoasă dintr-un context. Ideea era așa: dacă te-ai fi uitat la toată filmarea, ai fi înțeles că Izabela era atât de supărată că eu nu am lăsat-o să mănânce mai mult încât a vrut să se răzbune pe mine. A spus lucrul acela din răzbunare, nu pentru că lucrul acela era adevărat. Copiii așa fac. Dacă te uitai la toată filmarea respectivă, așa ai fi înțeles. (…) Copilul a avut o frustrare și a zis «Lasă că îți arăt eu!». I-am spus «Mă, mami, știi că ai exagerat», iar ea răspuns «Da. Și?». (…) Uneori intră peste mine în story-uri, comentează, mă contrazice. I-am explicat: «Mami, e foarte urât să contrazici o persoană în public, chiar dacă ai dreptate. Nu este OK să faci chestia asta!». Încet, încet a început să învețe să se abțină, să se controleze în anumite comentarii pe care le face”, a declarat Oana Roman în cadrul podcastului.

Oana Roman a mai fost pusă într-o situație stânjenitoare de fiica ei

Nu este prima dată când Oana Roman este pusă într-o situație stânjenitoare de fiica ei. Anul trecut, fiica lui Petre Roman a postat pe Instagram mai multe filmulețe în care se simțea bine la piscină, alături de familie.

Din nefericire, Oana a surprins-o pe fiica ei când îi arăta mai multe semne obscene mamei sale. Fiica lui Petre Roman a șters toate filmulețele cu cei trei în piscină.

citește și...