Mihai Trăistariu, despre creșterea facturilor. ”Știu că va fi greu și o să fie prețuri mari, mă sperie lucrul acesta”

28.09.2022, 13:16
Mihai Trăistariu, despre creșterea facturilor. ”Știu că va fi greu și o să fie prețuri mari, mă sperie lucrul acesta”
Mihai Trăistariu, despre creșterea facturilor

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre creșterea prețurilor la facturi. ”Iată că suntem în septembrie, și ca niciodată, am deschis căldura mai devreme, deși știu că vine criza, știu că va fi greu și o să fie prețuri mari, mă sperie lucrul acesta”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Mihai Trăistariu a cunoscut succesul în urmă cu ani, când făcea parte din trupa Valahia, una dintre cele mai de succes formații de pe scena artistică din România de la sfârșitul anilor ’90.  Trupa Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica muzicii de operă. Ulterior a fost cooptat Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999, apare primul album al trupei, intitulat “Valahia”. Deși cu mare succes la public, trupa Valahia s-a destrămat după câțiva ani, iar ulterio Mihai Trăistariu a urmat cariera solo. În ceea ce privește viața sentimentală, Mihai Trăistariu nu este căsătorit.

La postul de televiziune Antena Stars, Mihai Trăistariu a comentat pe maginea creșterrii prețurilor la utlități. Acesta a mărturisit că a fost nevoit să dea drumul la căldură încă din această lună, chiar dacă știe că acesta lucru va atrage costuri suplimentare. Arrtistul a vorrbit ș despre împrumuturile pe care le-a făcut la bancă.

Mihai Trăistariu, despre creșterea facturilor. ”Important să fie cald în casă, nu vreau să trăiesc chinuit”

”De doi ani locuiesc la malul mării și acolo e puțin mai frig decât în Constanța, cu vreo 2 grade mai jos decât în oraș, pentru că marea ține un pic mai rece. Și m-am trezit ieri cu 21 de grade în casă și mi s-a părut frig. Îmi înghețaseră picioarele, îmi înghețase nasul, am închis geamurile, ușile și mi-am dat seama că trebuie să deschid căldura, că nu se mai poate. Iată că suntem în septembrie, și ca niciodată, am deschis căldura mai devreme, deși știu că vine criza, știu că va fi greu și o să fie prețuri mari, mă sperie lucrul acesta, dar ar trebui să dau drumul pentru că eu trăiesc în confort și nu suport să îngheț de frig în casa mea”, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit spynews.ro.

”Am în schimb o teamă, că eu mai am apartamentele de la malul mării, și au venit un pic cam mari facturile, 280 de lei curentul -300, pentru fiecare în parte, am 6 apartamente. La apartamentul personal nu m-aș îngrijora, pot să dau și 400-500 de lei, important să fie cald în casă, nu vreau să trăiesc chinuit.

Contabila mă tot anunța că din pandemie încoace, eu mi-am făcut și împrumut la bancă Și mi-a zis că am o pierdere în valoare de 5 miliarde, 500.000 de lei, deci firma mea încă e pe minus, am împrumutat din bancă 3 miliarde și încă sunt pe minus, așa că trebuie să aduc acum venituri ca să ajung înapoi pe plus, pentru că mi-a fost foarte greu, n-am avut evenimente, în afară de aceste cazări, n-am avut nimic.

Din vara aceasta am mers bine și cu concertele, au început să sune telefoanele, am avut și în Italia, Malta, Galați, Bârlad, aproape fiecare weekend îmi aduce câte un concert și încet încet trebuie să pun bani acolo, să-mi acopăr datoriile mai întâi”, a adăugat cântărețul.

citește și...