Mihai Mitoșeru, infectat cu COVID-19. ”Cu toate că eu am avut grijă și tot am luat”

17.03.2021, 15:21
Mihai Mitoșeru, infectat cu COVID-19. ”Cu toate că eu am avut grijă și tot am luat”
Mihai Mitoșeru, infectat cu COVID-19. ”Cu toate că eu am avut grijă și tot am luat”

Actorul și prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru este infectat cu noul coronavirus.

Mihai Mitoșeru a fost infectat cu COVID-19 și se află în cea de-a 13-a zi de carantină. Acesta a explicat că a avut simptome ușoare și că mama sa, Camelia Mitoșeru, care de curând a trecut printr-o operație foarte grea, nu a fost infectată. ”A 13-a zi de COVID, deci mâine fac 14, chiar dacă trebuie să stau în casă până luni pentru că mi-am făcut testul mai târziu. Nu asta e problema, cel mai important este că mama e bine, n-are nimic, n-a luat. Important este că eu sunt bine, am avut o formă foarte ușoară. Aveți grijă, mare grijă! Cu toate că eu am avut grijă și tot am luat, în sensul că nu m-am văzut cu nimeni, am purtat mască, m-am spălat de mi-am luat pielea de pe mâini și tot am luat.Dacă e să iei, iei. E adevărat că după un an de zile am luat. Important e că există forme ușoare, pur și simplu am avut nasul înfundat, atât. Am avut gust, am avut miros, nu m-a durut capul, nu m-au durut mușschii, nu m-a durut nimic. Am simțit, în sensul în care te trezești un pic cu o răceală. Te doare un pic capul în primele zile, nasul și gâtul. La mine au trecut aproape toate, a rămas doar nasul care mă ia mereu pentru că am o deviație de sept. În timpul ăsta, în primele zile am simțit ceva ciudat în corp. Norocul meu este că mama este bine, deci stați liniștiți”, a spus Mihai Mitoșeru, potrivit wowbiz.ro.


Mihai Mitoșeru a mai spus că și-a sunat mama zilnic, de foarte multe ori, pentru a afla cum se simte aceasta. Actorul a mărturisit că a slăbit 10 kilograme din cauza stresului. ”În fiecare zi, din jumătate în jumătate de oră, o sunam pe mama să o întreb dacă e bine. Am fost foarte stresat, am slăbit 10 kilograme. Iată dieta cea mai bună, se numește stres. În trei luni de zile de când am aflat ce s-a întâmplat, că mama s-a operat, eu am slăbit 10 kilograme. Dieta cea mai bună, nu v-o recomand. Mi-am dat seama că există Dumnezeu pentru că mă gândeam de ce toate, acum apare COVID exact când mama a ieșit din spital. Uite că mama nu are nimic, uite că eu sunt bine și Dumnezeu e acolo sus și se uită la noi. Îi mulțumesc Elenei Lăzărescu, fosta soție a marelui Nae Lazarecsu, care stă cu mama și are grijă de ea în perioada asta în care stau închis în casă. Le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine”, a adăugat Mihai Mitoșeru, potrivit sursei menționate anterior.

874.985 de infectări cu coronavirus în România

Alte 6.186 de cazuri de COVID-19 au fost raportate în România în ultimele 24 de ore. Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 874.985 pe teritoriul țării noastre. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat alte 89 de decese. Până astăzi, 21.787 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.361. Dintre acestea, 1.266 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.389.800 de teste RT-PCR și 463.418 teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 71.027 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 14.956 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 67.896 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 728 de persoane. De la debutul pandemiei, 790.813 pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...