Mihai Mitoșeru a publicat prima fotografie cu mama lui după ce a fost operată. ”Vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după”

24.02.2021, 11:57
Mihai Mitoșeru a publicat prima fotografie cu mama lui după ce a fost operată. ”Vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după”
Mihai Mitoșeru a publicat prima fotografie cu mama lui după ce a fost operată. ”Vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după”

Mihai Mitoșeru a publicat prima fotografie cu mama sa, actrița Camelia Mitoșeru, după ce aceasta a fost operată.

Camelia Mitoșeru s-a confruntat cu probleme de sănătateîn ultima perioadă de timp. Mama lui Mihai Mitoșeru a fost internată de urgență în spital și a fost operată. Camelia Mitoșeru ajuns pe mâna medicilor după ce a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom. După operația pe creier, Camelia Mitoșeru a fost din nou internată din cauza altor probleme de sănătate, însă acum a fost externată. Mihai Mitoșeru a publicat pe contul său de socializare prima fotografie cu mama sa după ce a ceasta a fost operată.

”Mama a venit acasă! Operatia a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Multumim din suflet domnului profesor Ciurea, domnișoarei Jasminne Pană, și tuturor celor de la Sanador care au pus-o pe picioare într-un timp record! Aceeasi recunoștință pt toți cei care s/au gândit la noi zilele astea! Sa dea Dumnezeu ca recuperarea sa dureze cât mai puțin! ??”, a scris Mihai Mitoșeru în mediul online.

Ce spunea Mihai Mitoșeru despre operația mamei sale

Mihai Mitoșeru a vorbit, de curând, despre operația pe creier pe care mama sa, actrița Camelia Mitoșeru, a suferit-o în data de 3 februarie. „Acum două luni de zile vorbeam cu ea normal la telefon și, la un moment dat, nu putea să mai scoată nici un cuvânt. Am intrat în panică, am zis că face un AVC. Ne-am dus la Urgență imediat, și ne-au zis că nu e AVC și că e o tumoră. Ne-au zis că trebuie operată urgent, altfel nu va mai putea să vorbească sau că va paraliza”, a explicat el.

„Intervenția a durat șase ore și nu a avut nevoie de sânge. Au început la șase după amiaza și la 12 noaptea au terminat. Dimineața, mama m-a sunat, vorbea normal. După două zile, acum din cauza vârstei, a stresului, de frică, toate astea au făcut să-i crească tensiunea și s-au spart vasele de sânge. Iar nu mai putea să vorbească. Vasele se resorb în timp. Cei de acolo au dus-o la Terapie Intensivă s-o țină sub observație. Două zile a vorbit prost, azi însă CT-ul a ieșit mai bine și au mutat-o pe secție de la Terapie Intensivă. Este perfect conștientă și înțelege tot. Eu sunt foarte optimist. Am stat două luni de zile cu mama non stop. Mergeam zilnic cu ea la analize. Înainte nu stăteam prea mult cu ea. Eu am plătit toate analizele și operația”, a adăugat el.

Actorul este decis să-i facă o bucurie mamei sale după ce aceasta se va recupera, și anume să-i dăruiască un nepot: ”După ce se recuperează, durează cam trei luni, vreau să-i fac un nepoțel. Cu prima fată cu care voi fi, o să-i fac un copil. Nu prea mai am ce să aștept”.

citește și...