Noi informații despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru. ”A durat mult”

04.02.2021, 12:54
Noi informații despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru. ”A durat mult”
Noi informații despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru. ”A durat mult”

Actrița Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a avut probleme de sănătate și a fost operată.

Camelia Mitoșeru s-a confruntat cu probleme de sănătate zilele trecute. Mama lui Mihai Mitoșeru a fost internată de urgență în spital și a fost operată. Camelia Mitoșeru ajuns pe mâna medicilor după ce a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom. Mihai Mitoșeru a dat detalii despre starea de sănătate a mamei sale după ce aceasta a fst operată. ”Operatia s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum sa speram ca se va recupera cât mai repede! Multumim lui Dumnezeu, profesorului Ciurea și tuturor celor care au fost lângă noi!”, a fost mesajul transmis de Mihai Mitoșeru pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Urmează perioada de recuperare, el nu poate să meargă la ea. Tot ce putem afla e prin telefon de la personalul medical. Dar e ieșit cu bine, iar aseara era ok și probabil va fi la terapie intensivă și după aceea va urma recuperarea. A fost o operație grea, a fost făcută de un mare profesionist”, a spus Oana Roman la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Mama lui Mihai Mitoșeru a avut nevoie de sânge

Înainte ca mama lui Mihai Mitoșeru să fie operată, actorul a făcut apel la cei care îl urmăresc în mediul online pentru a dona sânge pentru Camelia Mitoșeru.

”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia sa fie operata azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operatia trebuie amânată! Va rog din suflet cine ma poate ajuta sa meargă sa doneze la orice centru de hematologie din țara, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia și spitalul Sanador”! Indiferent ce grupa de sânge aveți! Va multumim din suflet! ? Doamne ajuta!, scria Mihai Mitoșeru pe contul său de socializare.

Și oana Roman a făcut apel în mediul online pentru a se dona sânge pentru mama bunului ei prieten. ”Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați specificați pentru Camelia Mitoțeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2”, a spus Oana Roman pe Instagram.

citește și...