Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit Camelia Mitoșeru

28.07.2020, 19:40
Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit Camelia Mitoșeru
Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit Camelia Mitoșeru

Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns de urgență la spital! Camelia Mitoșeru trece prin momente dificile. Femeia a fost diagnosticată cu aceeași afecțiune din cauza căreia și fiul ei a fost la un pas de moarte în urmă cu câteva săptămâni.

Camelia Mitoșeru a ajuns pe mâinile medicilor. Ea a mărturisit că s-a speriat după ce picioarele i s-au umflat foarte rău. Panicată, și-a chemat băiatul și pe Adriana Bahmuțeanu și au mers la spital.

Ce a pățit Camelia Mitoșeru

Femeia a explicat că medicii i-au prescris un tratament pentru următoarele zile.

‘Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc. Da, tot așa, (n.r. ca la Mihai) numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!’, a spus Camelia Mitoșeru la Antena Stars!

Mihai Mitoșeru a fost operat

La începutul acestei luni, Mihai Mitoșeru a fost operat de urgență, după ce medicii au descoperit că avea un cheg de sânge la picioare din cauza varicelor.

Mama lui a declarat că fiul ei este în refacere și se simte bine. Femeia a recunoscut că vestea a panicat-o peste măsură.

‘Cred că a durat vreo oră și ceva. Are bandajate ambele picioare, asta știu. Peste zece zile își scoate bandajele. E bine, asta este important. El m-a sunat. Se simte bine’, a declarat Camelia Mitoșeru pentru Antena Stars.

‘Am primit un telefon de la el: ”Mamă, să știi că trebuie să intru într-o operație, un cheag de sânge poate să-mi ajungă la inimă. Pot să mor ca tatăl lui Noemi.” Eram pe stradă. M-am panicat, cum să nu mă panichez? Dar era cu Bahmuțeanca și ea e fata mea. Eram cu un prieten în mașină, am tras pe dreapta, am stat acolo până mi-a zis că a ieșit din operație. Am crezut că mor, am crezut că mor’, mai afirma mama omului de televiziune.

citește și...