Ce i-au descoperit medicii mamei lui Mihai Mitoșeru. ‘Este ceva cu care nu se poate trăi’

02.02.2021, 12:10
Ce i-au descoperit medicii mamei lui Mihai Mitoșeru. 'Este ceva cu care nu se poate trăi'
Ce i-au descoperit medicii mamei lui Mihai Mitoșeru. 'Este ceva cu care nu se poate trăi'

Mihai Mitoșeru trece prin momente dificile! Luni, 1 februarie, prezentatorul de la Kanal D a făcut un apel disperat pe Facebook, prin care își ruga prietenii virtuali să doneze sânge pentru mama lui, Camelia Mitoșeru. 

Femeia trebuia să fie operată de urgență din cauza unei afecțiuni grave, însă intervenția a fost amânată din cauza lipsei de sânge.

Camelia Mitoșeru va fi operată

‘Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumoră benignă-meningiom), dar din lipsă de sânge operația trebuie amânată! Vă rog din suflet, cine mă poate ajuta să meargă să doneze la orice centru de hematologie din țară, dar cu specificația: «pentru Mitoșeru Georgeta Camelia și spitalul Sanador»! Indiferent ce grupă de sânge aveți!”, a scris Mihai, pe Facebook.

La doar câteva ore, prietenii lui Mihai Mitoșeru au reușit să doneze sânge pentru mama lui și va putea fi operată în curând. Printre cei care i-au sărit imediat în ajutor lui Mitoșeru s-a numărat și Oana Roman.

‘Într-un timp record, s-a strâns tot sângele de care aveam nevoie (datorită vouă) și mama se va opera miercuri și sper ca totul să fie în regulă’, le-a transmis acesta fanilor, printr-un mesaj video postat pe Facebook.

Ce diagnostic a primit de la medici

Camelia Mitoșeru a fost diagnosticată cu o tumoră benignă-meningiom ce poate fi îndepărtată doar chirurgical.

‘Acum două luni de zile am aflat că mama are o tumoră benignă, meningiom se cheamă, și că este ceva cu care nu se poate trăi, în sensul că trebuie operată. O tumoră destul de mare. Normal că ne-am speriat, după care am acceptat situația să vedem ce trebuie să facem.

Am ajuns la profesorul Ciurea, în care avem cea mai mare încredere, și trebuia azi de dimineață să se opereze mama. Problema a fost că, în România, este o lipsă totală de sânge, nu există sânge la centrele de hematologie. A trebuit să facem un apel public, și am apelat practic la toți prietenii pe care-i am. Pe unii nici nu-i cunosc‘, a mai spus prezentatorul tv.

citește și...