Mihai Mărgineanu a avut COVID-19. ”Exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei”

17.05.2021, 13:27
Mihai Mărgineanu a avut COVID-19. ”Exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei”
Mihai Mărgineanu a avut COVID-19. ”Exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei”

Binecunoscutul artist Mihai Mărgineanu a dezvăluit că a fost infectat cu COVID-19. de asemenea, și partenera de viață a acestuia a fost infectată cu coronavirus.

Mihai Mărginenu, în vârstă de 51 de ani, a mărturisit, în mediul online, că a fost infectat cu noul coronavirus, luna trecută. Și soția sa, Andreea, a fost infectată cu COVID-19. Cei doi au avut o formă ușoară a bolii.

”A fost o luna ciudata! In jur de15 aprilie m-am infectat cu sars-cov (adica am facut Covid) exact inainte cu o zi sa plec in vacanta cu ai mei. Fara simptome , o forma usoara si fara complicatii, am mers la “Matei Bals” pentru evaluare, am facut toate analizele care m-au impresionat chiar si pe mine si s-a decis ca sunt in regula. Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicala si spitaliceasca de la “Bals”! Dupa aia mi-a fost rau si nu mi-a placut. M-a durut capul si m-am simtit mahmur mai multe zile . Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am ras mult cu fii mea si cu mama fii-mea, adica Ea (ca si Ea a comis-o cu aceiasi boala si acelasi tratament). Dupa care ne-a trecut! In doua saptamani am plecat cu toate alea in ordine si cu masca pe mecla pe unde a vrut muschiul nost’. A fost frumos si cu succes! Pe 15 mai m-am intors si imi cer scuzele de rigoare ca n-am pus nicio poza cu fata plina de fericire sau cu ochelari de soare pe ochii destul de chiori in fata palmierilor sau a apelor turcoaz-verzui (asa cum se face la feisbuc) dar asta nu mi se pare ca intereseaza pe nimeni ce fac io in timpul liber. In schimb, cred ca e interesant ca de maine incepem filmarile pentru sezonul 19 – LasFierbinti, si ca de sambata incep cantarile de muzica popularo-folclorico-urbano-pevesel, la care eu si trupa de “reale succesuri” ne miscam ca pestii in apa. Hai ca se termina si incepe!”, a scris Mihai Mărgineanu în mediul online.

1.072.291 de cazuri de coronavirus în România

Alte 392 cazuri noi de coronavirus au fost raportate pentru ultimele 24 de ore pe teritoriul țării noastre. Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 1.072.291. În ultima zi au fost înregistrate 48 de decese. Până astăzi, 29.571 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. de la debutul pandemiei în România, 1.026.299 de pacienți au fost declarați vindecați, relatează Hotnews.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 4.972. Dintre acestea, 753 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 7.651.027 de teste RT-PCR și 1.038.561 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 13.545 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 5.356 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 40.987 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 97 de persoane.

 

citește și...