Mihai Mărgineanu: ”Îmi lipsește un concert ca și cum mi-ar lipsi un braț”

31.05.2020, 13:46
Mihai Mărgineanu: ”Îmi lipsește un concert ca și cum mi-ar lipsi un braț”
Mihai Mărgineanu: ”Îmi lipsește un concert ca și cum mi-ar lipsi un braț”

Binecunoscutul artist Mihai Mărgineanu a fost nevoit să își amâne toate concertele pe care le avea programate din luna martie până în luna iunie, inclusiv.

Mihai Mărgineanu a mărturisit că este afectat de criza provocată de pandemia de coronavirus, fiind nevoit să-și anuleze toate spectacolele pe care le avea programate în ultimele luni.

”Am anulat toate evenimentele pe care le aveam în martie-aprilie-mai-iunie. Să vedem ce o să fie în iulie și august. Dacă vom fi obligați de legislație, le vom amâna-anula și pe acelea. Problema mare este că nimeni nu are niciun plan de viitor”, a declarat artistul pentru click.ro.

”Foarte mulți vor accepta orice contracte doar ca să iasă din impas”

Mihai Mărgineanu a vorbit și despre situația artiștilor, afirmând că unii dintre aceștia vor fi nevoiță să accepte orce fel de contracte pentu a depăși criza.

”Artiștii sunt o categorie aparte. Ei reprezintă 10% din populația unui neam-popor-etnie. Se diferențiază mult de ne-artiști (mai ales) prin comportament și atitudine. Artistul prin definiție nu se plânge de condiții grele, pentru că nu-i pasă prea mult de material. Astfel că apare problema “copilului care nu plânge”… Cu siguranță, artiștii liniei a doua (chitariștii, trompetiștii, violoniștii) nu prestează serviciile artistice, deci nu încasează bani. Și asta e rău pentru că toți trăiesc din asta!

După izolare, din păcate, foarte mulți vor accepta orice contracte doar ca să iasă din impas. Foarte multe trupe de cover vor avea de suferit prin lipsa obiectului muncii lor: nunta și botezul.

Mie personal îmi lipsește un concert ca și cum mi-ar lipsi un braț! Îmi lipsesc zilele de filmare, de care mi-am dat seama abia acum că îmi fac extrem de bine la umor. Mi-e dor de Adrian Văncică, pe care nu l-am mai văzut de atâta timp și mi-e dor de Delia (Delia Florea – producție “Las Fierbinți”) cu care abia aștept să beau un gin în Paradis”, a mai spus el pentru sursa citată.

citește și...