Mihaela Rădulescu, primele declarații despre participarea sa la ”Masked Singer România”. ”Am intrat în acest proiect cu maxim de chef”

03.07.2021, 11:24
Mihaela Rădulescu, primele declarații despre participarea sa la ”Masked Singer România”. ”Am intrat în acest proiect cu maxim de chef”
Mihaela Rădulescu, primele declarații despre participarea sa la ”Masked Singer România”. ”Am intrat în acest proiect cu maxim de chef”

Mihaela Rădulescu a făcut declarații după ce s-a aflat că va face parte din cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, care va fi difuzat de postul de televiziune Pro TV. Vedeta va fi unul dintre cei patru detectivi. Alături de Mihaela Rădulescu vor fi Inna, Horia Brenciu și Alex Bogdan.

În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la masa juriului au făcut parte Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc. Horia Brenciu va fi prezent și în noul sezon al emisiunii care va începe în toamna acestui an. Alături de el va fi și actorul Alex Bogdan. Alături de cei doi vor fi și Mihaela Rădulescu și Inna.

Mihaela Rădulescu a făcut declarații despre noul proiect de televiziune în care este implicată.

Mihaela Rădulescu, primele declarații despre participarea sa la ”Masked Singer România”.  ”Mi-am zis că e erelativ simplu”


”Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul, pentru că e un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru protv.ro.

”Sunt atât de grozave măștile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic. Cel puțin până acum, măștile au rămas o enigmă și le visez noaptea. Personaje fabuloase, povești de mari vedete, cu viață intensă și cariere sinuoase, un show cum n-ați mai văzut, toate duc spre un sezon absolut demențial de Masked Singer România. Mai rămâne să ne mai și prindem cine strălucește sub măști, cu voci distorsionate și povești de o zgârcenie biografică care mă chinuie rău. Ador proiectul, abia aștept să vedeți și voi cât de sus se duce acest sezon, la toate capitolele!”, a mai spus vedeta.

Ce a declarat Inna despre show-ul ”Masked Singer România”

La rândul ei, Inna a făcut declarații despre participarea sa la emisiunea ”masked Singer România”

”Sunt entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, este un proiect TV extraordinar în care mă distrez alături de colegii mei, descoperim personaje și povești savuroase, măști spectaculoase. Dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare, așa că fiți cu ochii pe noi!”, a declarat Inna.

 

Pavel Bartoș, noul prezentator al emisiunii ”Masked Singer România”

Pavel Bartoș și Smiley prezintă împreună emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV. La același post de televiziune, cei doi au fost colegi și la show-ul ”Vocea României”. Acum, Pavel Bartoș are un nou poiect TV. Acesta va prezenta noul sezon al emisunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul.

Pavel Bartoș a făcut declarații despre noul său proiect de la Pro TV. “Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

citește și...