Mihaela Rădulescu, din nou la PRO TV. Din ce emisiune face parte

28.06.2021, 11:54
Mihaela Rădulescu, din nou la PRO TV. Din ce emisiune face parte
Mihaela Rădulescu, din nou la PRO TV. Din ce emisiune face parte

Mihaela Rădulescu revine la Pro TV. Se pare că vedeta va face parte din juriul noului sezon al emisiunii ”Masked Singer România”. Mihaela Rădulescu a făcut parte și din alte proiecte de la postul de televiziune Pro TV, printre care s-au numărat show-urile ”Ferma” și ”Românii au talent”. Fanii au comentat pe pagina de socializare a vedetei.

Mihaela Rădulescu va face parte din echipa de detectivi din cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Masked Singer România”. Potrivit click.ro, Mihaela Rădulescu ar fi revenit în țară și ar face parte dintre jurații show-ului.

De altfel, Mihaela Rădulescu a publicat pe Instagram o imagine de pe platourile de filmare de la PRO TV, fără însă să spună însă la ce proiect lucrează: “Misiune secretă”. În primul sezon al show-ului, de la masa juriului au făcut parte Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc.

Mihaela Rădulescu, din nou la PRO TV. Ce au comentat fanii

După ce Mihaela Rădulescu a făcut postarea pe contul ei de Instagram, fanii au reacționat și au transmis numeroase mesaje.

”Wow”, ”Super culoare! La cum arăți, Mihaela, orice culoare te avantajează. Ești superbă! Abia aștept să te revăd la pro TV”, ”O prezență foarte agreabilă”, ”Ești superbă”, ”Doamne, bine că te avem din nou în casele noastre”, ”Când revii la TV?”, ”Masked Singer”, ”Succes”, ”Aștept cu nerăbdare”, i-au transmis internauții Mihaelei Rădulescu.

Pavel Bartoș va prezenta noul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”

Pavel Bartoș și Smiley prezintă împreună emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV. La același post de televiziune, cei doi au fost colegi și la show-ul ”Vocea României”. Acum, Pavel Bartoș are un nou poiect TV. Acesta va prezenta noul sezon al emisunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul.

Pavel Bartoș a făcut declarații despre noul său proiect de la Pro TV. “Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș

citește și...