Mesajul transmis de Oana Zăvoranu. ”Nu m-am pocăit, nu m-am afiliat la vreo sectă sau organzație religioasă”

26.10.2022, 12:51
Mesajul transmis de Oana Zăvoranu. ”Nu m-am pocăit, nu m-am afiliat la vreo sectă sau organzație religioasă”
Mesajul transmis de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoeranu, în vârstă de 49 de ani, a făcut mărturisiri neașteptate în mediul online. Vedeta a vorbit despre cum și-a redescoperit credința în Dumnezeu. ”Nu m-am pocăit, nu m-am afiliat la vreo sectă sau organzație religioasă”, a transmis Oana Zăvoranu pe contul său de pe o rețea de socializare.

Oana Zăvoranu a transmis un mesaj neașteptat în mediul online.

Vedeta le-a vorbit fanilor săi despre credință. Aceasta a ținut să precizeze că nu s-a pocăit și nici nu face parte din vreo organizație religioasă.

Mesajul transmis de Oana Zăvoranu. ” Apoi mi-am deschis ochii și L-am văzut pe Dumnezeu după mult timp”

”Nu vă mai lăsați păcăliți și prostiți de tot ceea ce auziți și citiți despre mine … când am să vă spun eu ceva, atunci e important. (…) Întâi am avut de făcut curățenie în mintea, viața și sufletul meu. Apoi mi-am deschis ochii și L-am văzut pe Dumnezeu după mult timp … Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit. El m-a auzit, mă iartă și mă eliberează ușor, ușor. Restul o să se vadă. Fapte, nu vorbe goale”, a transmis Oana Zăvoranu pe InstaStory, citată de spynews.ro.

”Și nu, nu m-am pocăit … ca să nu lăsăm loc de speculații mărunte … nu m-am afiliat la vreo sectă sau organizație religioasă. Nici n-am intrat în vreun partid politic, așa cum văd că se poartă. Nu, doar îl am în sufletul meu, inima mea, și viață și în tot ceea ce fac pe Dumnezeu. Simplu și, totuși, atât de complicat…”, a adăugat aceasta.

Oana Zăvoranu e căsătorită cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru.

 

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au aniversat în luna septembrie a anului trecut, patru ani de căsnicie. Nași le-au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela Prigoană. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

citește și...