Mesajul categoric transmis de Antonia. ”Și eu sunt o victimă”

05.01.2022, 12:32
Mesajul categoric transmis de Antonia. ”Și eu sunt o victimă”
Mesajul transmis de Antonia. ”Și eu sunt o victimă”

Cântăreața Antonia, în vârstă de 32 de ani,   a postat, pe contul său de Instagram, un mesaj adresat celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Contul de Instagram al vedetei este urmărit de 2,7 milioane de persoane. ”Și eu sunt o victimă…altfel nu eram aici cu voi, pe story”, a transmis Antonia.

În mesajul postat pe Instagram, Antonuia vorbește despre expunerea în mediul online.

Vedeta este urmărită de foarte multă lume pe rețelele de socializare, unde prmește numeroase mesaje, unele plăcute, altele mai puțin.

Mesajul categoric transmis de Antonia. ”Sunt și mulți oameni care îți vor răul și îți trimit energii negative”

“Postează doar ce vrei tu să se vadă. Bucurați-vă de viața voastră și în privat pentru că este o bucurie mult mai pură.Ne-am obișnuit foarte mult să ne expunem, să le arătăm oamenilor tot ceea ce facem, ceea ce nu este rău. Dar sunt și mulți oameni care îți vor răul și îți trimit energii negative. Măcar gășiți un echilibru”, se arată în mesajul transmis de cântăreață, potrivit click.ro.

”Adevărul este că suntem blocați pe treaba asta, să vadă lumea ce facem, și eu sunt o victimă…altfel nu eram aici cu voi, pe story… Asta este părerea mea, nu înseamnă că am dreptate. Eu vreau să găsesc un echilibru. Morala poveștii este: Keep your stuff private!”, aa completat Antonia.

Antonia are trei copii din două relații

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

 

citește și...