Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cum arată inelul primit de cântăreață

22.07.2021, 13:12
Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cum arată inelul primit de cântăreață
Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cum arată inelul primit de cântăreață

Veste mare în showbiz-ul românesc. Cântărețul Alex Velea a cerut-o în căsăorie pe Antonia, cea cu care formează un cuplu de câțiva ani și împreeună cu care are doi copii. Anunțul a fost făcut de Alex Velea, care a dat publicității și o fotografie cu inel de logodnă pe care i l-a dăruit frumoasei lui partenere de viață.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

Acum, Alex Velea a anunțat, în mediul online, că a cerut-o în căsătotie pe Antonia.

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. ”A zis DA”


Alex Velea a anunțat că a cerut-o în căsătorie pe Antona pe contul său de socializare, unde a postat și fotografie cu inelul pe care i l-a dăruit iubitei sale.

”A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!! #comorileluivelea @Antonia”, a scris cântărețul în mediul online. „Da de o mie de ori”, a răspuns Antonia.

Cum a început povestea de dragoste dintre Antonia și Alex Velea

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Alex Velea a mărturisit că începutul relației sale cu Antonia a fost dificil, ambii venind, la acea vreme, din cupluri ”nefericite”.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a detaliat cântărețul

citește și...