Cum arată acum fosta soție a lui Alex Velea. Ana Maria e profund schimbată

06.09.2019, 17:25
Cum arată acum fosta soție a lui Alex Velea. Ana Maria e profund schimbată
Anamaria e total schimbată

Ana Maria, fosta soție a lui Alex Velea, a trecut printr-o transformare după divorțul de artist. Cei doi s-au separat în 2014.

Alex Velea și mulatra au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și patru ani mai târziu cei doi au divorțat, iar la scurt timp Alex și-a refăcut viața alături de Antonia. 

„Nu mă regăseam când eram căsătorit cu Ana”

Ana Maria a păstrat de atunci distanța făță de lumea mondenă și nu a vorbit niciodată despre separarea lor sau despre motivele care au dus la asta. În schimb, Velea a vorbit deschis despre problemele lor: „Acum câțiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcționat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinții mei. S-a întâmplat înainte s-o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, nu mă simțeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ce mi-am dorit”.

Ana Maria este medic psihiatru

Între timp, Ana Maria și-a văzut de studii și a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în prezent fiind medic psihiatru.

După o absență lungă pe rețelele sociale, recent mulatra a postat o fotografie în care este foarte schimbată față de perioada în care era soția lui Velea. Ana Maria pare mult mai slabă și a abordat o altă coafură, acum purtându-și părul împletit în multe codițe subțiri, look care o prinde de minune. 

citește și...