Mesajul Roxanei Nemeș după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”Datorită vouă am rezistat până în momentul de față. Atât psihic, cât și stilistic vorbind”

07.12.2020, 13:11
Mesajul Roxanei Nemeș după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”Datorită vouă am rezistat până în momentul de față. Atât psihic, cât și stilistic vorbind”
Mesajul Roxanei Nemeș după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil”. ”Datorită vouă am rezistat până în momentul de față. Atât psihic, cât și stuilistic vorbind”

Cântăreața Roxana Nemeș a transmis un mesaj după ce a fost eliminată de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D.

În gala de sâmbătă, 5 decembrie 2020, Roxana Nemeș a fost eliminată de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Duelul eliminării le-a adus în fața juraților pe Roxana Nemeș, Cristina Șișcanu, Oana Radu și Andreea Tonciu. Cei trei jurați – Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu – au decis ca Roxana Nemeș să fie cea care părăsește competiția de stil.

Roxana Nemeș a reacționat în mediul online după eliminare

După ce a fost eliminată din competiția ”Bravo ai stil! Celebrities”, Roxana Nemeș a reacționat în mediul online. Artista a transmis un mesaj pe contul său de socializare, în care le mulțumește celor care aui susținut-o pe toată durata participării ei la concursul prezentat de Ilinca Vandici la Kanal D. De asemenea, vedeta a ținut să precizeze că pregătește noi proiecte pentru fanii săi.

”Buna oameni dragi si faini! In primul rand, vreau sa va multumesc din tot sufletul pentru toata sustinerea! Ati fost si sunteti minunati! Chiar daca am iesit din competitia @bravoaistil si din pacate nu au fost liniile de votare deschise, sunt sigura ca si datorita voua, am rezistat pana in momentul de fata. Atat psihic, cat si stilistic vorbind”, a spus Roxana Nemeș.

”Ceea ce ma bucura cel mai mult, e faptul ca v-am castigat pe voi! Si asta, fara strategii! Sunt multumita pentru ca majoritatea dintre voi, ati vazut si ati cunoscut omul din mine, personalitatea, caracterul si sufletul meu, atat cat s-a putut. Am langa mine oameni frumosi, care au fost cu mine de la inceput pana la sfarsit ! Asta e cel mai mare castig al meu! Mii de multumiri! Promit ca voi veni cu multe alte proiecte de azi inainte! Toata dragostea pentru voi! ♥️♥️♥️”, a încheiat artista.

 

citește și...