Roxana Nemeș, eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Jurații au decis

06.12.2020, 11:20
Roxana Nemeș, eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Jurații au decis
Roxana Nemeș, eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Jurații au decis

Cântăreața Roxana Nemeș a fost eliminată de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrirties”, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

În gala de sâmbătă, 5 decembrie 2020, Roxana Nemeș a fost eliminată de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Duelul eliminării le-a adusîin fața juraților pe Roxana Nemeș, Cristina Șișcanu, Oana Radu și Andreea Tonciu. Cei trei jurați – Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu – au decis ca Roxana Nemeș să fie cea care părăsește competiția de stil.

Roxana Nemeș s-a luat la ceartă cu Maurice Munteanu la ultima gală

În gala de aseară, Roxana Nemeș a avut un schim de replici cu Maurice Munteanu, unul dintre cei trei jurați de la emisiune.

”Problema cu adevărat gravă în seara aceasta în ceea ce privește evoluția și ținuta ta nu este neaărat ținuta. Este faptul crud, trist, dar foarte adevărat, că tu habar nu ai ce porți. Habar nu ai. Adică tu din ce porți înțelegi minus 0,1 la sută… Ce încerc să spun este în felul următor. Apreciem că tu la ”Bravo, ai stil” vrei să încerci, eu aș aprecia și mai tare dacă s-ar vedea că înbțelegi ce porți. Pentru că un om, chiar și printr-un stilist,. accesează piesele astea, are un gen de discur în viața lui…”, i-a spus Maurice Munteanu cântăreței.


Roxana Nemeș a replicat nervoasă: ”Ok, până aici. Mi se pare prea mult. iertați-mă, cu tot respectul, nu sunt o fetiță de 19 ani care acum vrea să devină cineva și este … pornește de la zero. Pe bune. Sunt… am… indiferent cui îi place sau cui nu muncesc dse foarte mulți ani, extrem de mulți ani, cu perioade bune, cu perioade mai puțin bune. Nu mi se pare corect și frumos atunci când nu vi se pare corect din punct de vedere stilistic…. dar ca să ajungem că trebuie și un discurs și eu nu îl am în general în viață…”.

 

citește și...