Show-ul ”Bravo ai stil! Celebrities”, difuzat mai devreme în weekend. Modificare la Kanal D

11.11.2020, 15:34
Show-ul ”Bravo ai stil! Celebrities”, difuzat mai devreme în weekend. Modificare la Kanal D
Show-ul ”Bravo ai stil! Celebrities”, difuzat mai devreme în weekend. Modificare la Kanal D

Modificare în grila de programe a postului de televiziune Kanal D. Show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”! va fi difuzat mai devreme începând din acest weekend.

Începând din acest weekend, în fiecare sâmbătă, show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities” va putea fi urmărit mai devreme, începând cu ora 20:00. Edițiile din timpul săptămânii nu vor suferi modificări, emisiunea putând fi urmărită, în continuare, de miercuri până vineri, la ora 23:00, potrivit tvmania.ro.

Cele opt vedete care concurează în acest sezon la show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities” sunt: Andreea Tonciu, Oana Radu, Cristina Siscanu, Alexandra Ungureanu, Deea Codrea, Xonia, Roxana Nemeș și Theo Rose. Ținutele acestora sunt comentate de cei trei jurați de la emisiune: Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu.

Cum a ajuns Ilinca Vandici să prezinte ”Bravo, ai stil”

Deși mulți ar crede că Ilinca Vandici a ajuns foarte ușor să modereze emisiunea ”Bravo, ai stil”, lucrurile nu stau deloc așa. Vedeta a explicat că a participat la casting, alături de alte doritoare și nu i-a fost deloc ușor.

„La un moment dat eram într-o nebuloasă totală, căutam, mă căutam, nu aveam proiect, nu știam exact ce-o să se-ntâmple cu viața mea, încotro o să mă duc, nu mai eram mulțumită cu ceea ce făceam, nu în televiziune, cu ceea ce făceam zi de zi”, a declarat Ilinca Vandici.

„Cert este că, atunci când mă așteptam cel mai puțin (și vorba asta, deși e clișeistică, e super adevărată), a venit propunerea, atenție!, la casting pentru a deveni prezentator la Bravo, ai stil. Da, probabil mulți dintre voi vă gândiți că, odată ce ai o anumită experiență în domeniu, odată ce ai acumulat deja foarte multe cunoștințe și proiecte în urmă, care se presupune că te-au construit ca fiind un bun moderator, nu mai ai de ce să mai dai casting. (…) Ei bine, nu, să știți că trec prin astfel de examene profesionale, pentru că fiecare proiect în sine este diferit și pentru că mi se pare că trebuie să găsești omul potrivit pentru proiectul potrivit”, a dezvăluit prezentatoarea show-ului de stil de la Kanal D.

citește și...