Mesajul lui Dani Oțil după ce a devenit tătic. ”Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent”

12.09.2021, 11:51
Mesajul lui Dani Oțil după ce a devenit tătic. ”Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent”
Mesajul lui Dani Oțil după ce a devenit mămic. ”Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent”

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil, în vârstă de 41 de ani, a postat, în mediul online, o fotografie cu băiețelul său nou-născut. Acesta a transmis un mesaj plin de emoție. ”Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent”, a spus el. Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 28 de ani, a născut sâmbătă.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în luna mai a acestui an. În luna martie a acestui an, prezentatorul de la Antena 1 a anunțat că urmează să devină tătic pentru prima oară.

În acest weekend, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima dată. Soția lui Dani Oțil a născut sâmbătă, 11 septembrie 2021, un băiețel perfect sănătos. Pe contul său de socializare, Dani Oțil a postat o fotografie în c are apare alături de boăiețelul său nou-născut. Fotografia este însoțită de un mesaj extrem de emoționant.

Mesajul lui Dani Oțil după ce a devenit tătic. ”Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu”

”Dragul meu “Cârcel” sau “Mâini de bătrânel”, nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pentru ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…? Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta. Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins… Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine”, a scris Dani Oțil în mediul online.

”Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pentru ca in scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii). Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040…dar tu ? Am sters următoarele 3 idei, pentru ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… suna a versuri de manele. Jur. Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca ? P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a adăugat prezentatorul de televiziune.

citește și...